Nog 1 week - Reisverslag uit Corralejo, Spanje van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Nog 1 week - Reisverslag uit Corralejo, Spanje van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Nog 1 week

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

20 April 2006 | Spanje, Corralejo

Hallo allemaal, daar is ze weer. Na een wat stroeve start ben ik gelukkig een beetje ingeburgerd hier. Ik heb een leuk contact met de chief hier en we bellen elkaar dan ook regelmatig. Afgelopen maandag zijn we samen wezen stappen, aangezien we allebei op dinsdag vrij hebben. Dat is nog een heel geregel, aangezien ik in het noorden zit en zij in het zuiden 2 uur rijden verderop. We hadden afgesproken dat ik afgelopen maandag naar haar toe kwam en zij dan a.s. maandag naar mij. Ik dus na een typische maandag, waar iedereen wel wat te klagen had, aan het einde van de dag in mijn auto gesprongen en op mijn gemak naar het zuiden gereden. ja, jullie lezen het goed: op mijn gemak. Na 2 uur rijden was ik dan eindelijk in Jandia. Daar aangekomen heb ik eerst het kantoor bekeken en daarna zijn we naar Ilse´s appartement gereden. Daar hebben we ons klaar gemaakt voor een spetterende avond uit. Eerst lekker eten bij de Italiaan en daarna het centrum onveilig maken. Uiteindelijk lagen we om 07.30 uur in bed. Na een kort ochtendslaapje vond ik het tijd om naar het strand te gaan. Dat heben we ongeveer 2 uur volgehouden en daarna ben ik weer op mijn gemak terug naar Corralejo gereden. Ik was natuurlijk doodop, maar ja voor 1 keer moet dat kunnen. A.s. maandag weer, maar dan hier in Corralejo. Dat zal dan ook meteen de laatste keer zijn, aangezien ik donderdagavond weer naar huis kom ( en daarna heel lang en alleen op de luchthaven moet wachten tot mijn vriendje komt ).

Even over het werk. Het werk is natuurlijk heel anders hier, aangezien de mensen hier komen voor zon, zee en strand. Je moet echt je best doen om de mensen op je meeting te krijgen en als ze dan al komen, nog meer je best om ze een eiland tour of lanzarote te verkopen. We mogen blij zijn als we van de 100 personen op een vlucht in totaal 50 mensen op de meeting zien en waarvan er dan 20 iets boeken. Hier heb je ook meer te maken met mensen die klagen. Ik heb al 3 keer personen overgeboekt naar een ander complex, omdat ze niet tevreden waren met wat ze geboekt hadden. Dit brengt een hoop extra werk met zich mee en een hoop gezeur. Vandaag nog mensen die weigerden in de acco te gaan die ze geboekt hadden. Ik stond al half in bikini en toen belden ze. Ze waren net aangekomen in het complex ( we hebben op donderdag een ochtendvlucht ) en de bungalow die ze geboekt hadden beviel ze niet. Er zat een roestrandje bij het bad en er zat ijs in de koelkast. Ze vonden het verschrikkelijk, maar ja dat kan ikme ook wel voorstellen. Voor 350 euro moet je koelkast al opengaan als je er alleen al naar kijkt en het bad moet zo glimmen dat je jezelf erin kunt zien. Aangezien we vandaag niet op kantoor waren, heb ik gezegd dat we vandaag de hele dag luchthaven hadden en dus niet konden kijken naar een ander alternatief. Ze vroeg waar ze dan moest slapen. Ik zeg dus heel droog, misschien gewoon in het appartement. Vloog ze me toch uit. Ik hoorde er voor haar te zijn. Ik zeg: nou mevrouw, ik ben er niet alleen voor u, maar ook voor de andere gasten die vandaag aankomen. U heeft mij niet geboekt. Ik heb dus maar aan de receptie van dat complex gevraagd of ze naar hethotel wat er naast ligt wilden bellen en ze daarheen te brengen. Dat vonden gasten prima en morgen ga ik wel berekenen wat ze bij moeten betalen. Waarom boeken mensen dan niet meteen een duurder en beter complex, vraag ik me dan af. Nu denken jullie misschien, wat een luie dondersteen, maar ik heb geleerd dat gasten koning zijn, maar geen keizer. Je wordt vanzelf makkelijker in dat soort dingen. Jacqueline, ik wordt steeds zakelijker en harder! Je zou trots op me zijn. het is wel lastig hier dat ik geen eigen computer heb. Ik zit dan wel solo in dit gebied, maar alles moet ik aan de chief in het zuiden vragen. Zij moet alles berekenen en navragen en dat zou ik liever zelf doen. Fijn dus voor mij dat ik straks naar Bulgarije ga en het helemaal alleen ga doen. Misschien dat ik dan uiteindelijk zeg, had ik maar iemand die het voor mij kon doen ha ha ha!

Het weer hier wordt steeds beter en gelukkig gaat de wind ook liggen. Soms heb ik het gewoon koud ( of komt dat omdat ik verbrand ben?? nou ja, ik weet het niet ). gemiddeld is het hier zo´n 23 graden, dus ik heb niets te klagen. Mama, ik weet wel dat je een wit adoptiekind hebt, maar stiekum wordt het bruin. Ik kan er niets aan doen. Je mag me wel inruilen. Gelukkig komt je andere adoptiekind wel wit terug ha ha ha.

Moeder van mijn petekind: tante angliek is niet op vakansie. Maak je mijn petekind dat even duidelijk. Ben aan het werk om haar cadeau te betalen ha ha ha. bereid haar maar voor op tante angliek en ome joseph. We komen zo snel mogelijk langs.

Ome Jo, alvast proficiat met je verjaardag. Ik zal er hier wel eentje op je drinken en de rekening als ik terug ben indienen :)

Jacqueline, hoe is het met je eerste vlucht gegaan? Is die nieuwe er al? Stuur me snel weer een mail.

verder aan iedereen heel veel groetjes en tot volgende week.

Ik ga nu voetballen kijken in de heineken hoek.

hasta luego!

• 20 April 2006 - 19:04

Jacqueline:

zoals je praat over die chief en er tergelijkertijd tot 0730 sochtends mee in de kroeg zit?? snap niet? ja eerste kist is er, zielige KM met wel 7 pax, trans komt woensdag met PM en carine... ben nu al moe... ben liever huisvrouw, alle hotels langs geweest, alle borden leeg!!!!!! geeeeen boek mee te zien. je appartement ingelopen, BRANDSCHOON!!! jezus ang, alleen de boeken op kantoor ruiken naar overgeefsel??? mischien van europcar party?
    geef me een landlijn van je bel ik je xx

• 21 April 2006 - 16:10

Rosan:

Dat vertel je haar zelf maar als je weer terug bent en je bijna weer weg gaat! Zijn blij als we jullie weer zien. Groetjes van ons allemaal en een dikke knuffel van Romy en Daphne, die zichzelf al optrekt en dus in haar bed en box staat, maar dan niet meer terug kan! Dit probleem heeft Romy nooit gehad.

• 21 April 2006 - 17:15

Marianne:

nou.ja, vroeger riep ik altijd dat ik graag een bruin kindje wilde,dus mischien nu? nee ik ruil je niet in , want ik ben de gbruiks aanwijzing van je kwijt en ik zou niet graag hebben dat je ergens anders niet goed behandeld zou worden!!!! verder alles goed.kus mama.

• 21 April 2006 - 18:21

T. Jeanny:

Dank je wel voor de verjaarsgroet breng hem over zal blij zijn met de rekening maar eentje moet waarschijnlijk wel kunnen.Dat wachten op die luchthaven dadelijk zal wel meevallen want je wacht op iets fijns ....
    Geniet nog maar even. En lastige mensen ach die zijn er tegenwoordig teveel. Groetjes T. Jeanny

• 22 April 2006 - 12:04

Kelly:

ik kom niet wit terug aangezien het hier 25 graden is!!!!!!! hahahahahahaha

• 25 April 2006 - 15:23

San:

Ang, bedankt voor de zon!! Hij is goed aangekomen hier en schijnt volop; 23 graden!! Prima temperatuurtje om weer even voet op nederlandse bodem te zetten, dacht ik zo.

• 02 Mei 2006 - 21:10

Jacqueline: