Wat een weer............ - Reisverslag uit Corralejo, Spanje van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Wat een weer............ - Reisverslag uit Corralejo, Spanje van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Wat een weer............

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

11 April 2006 | Spanje, Corralejo

Hallo allemaal, Puf puf hijg hijg! Wat is het warm hier ha ha ha ha ha ha ha. Het was wel even een verschil toen ik zondagochtend om 09.00 uur het vliegtuig uitstapte. Van 5 graden in nederland naar ongeveer 20 hier. Gelukkig had ik mijn slippertjes in de tas en kon ik meteen mijn laarzen ruilen voor de slippers, dus ik liep er niet al te zeer voor schut bij hier. Nadat ik op Lanzarote geland was, moest ik natuurlijk nog met de boot naar Fuerteventura. Gelukkig duurde de overtocht maar 40 minuten, dus ik was zo hier. Op Fuerteventura stond mijn collega me al op te wachten. We zijn meteen naar het appartement gereden om de koffer daar achter te laten en zijn gaan lunchen. Ik was gelukkig niet zo moe ( !!!!!! ). Na de lunch konik dan eindelijk om 14.00 uur even naar mijn appartement om bij te komen. Helaas moest ik om 17.00 uur weer klaar staan, want we moesten de gasten op gaan halen en naar het vliegveld brengen. Uiteraard moesten we ook wachten tot de vlucht geland was en de aankomende gasten weer naar de hotels brengen. Uiteindelijk lag ik doodmoe om 12.00 uur in mijn bedje. Gelukig kon ik maandag uitslapen, want ik hoefde pas om 08.00 (!!!) weer klaar te staan. Samen met mijn collega zijn we toen naar de verschillende hotels gereden om de meeting te doen. Ik merk wel dat hier heel ander volk komt dan op Malta. Na de meetings moesten we dan naar kantoor. Daar hebben we gezeten tot 16.30 en daarna had ik vrij. Ik ben naar huis gegaan en ben niet meer buiten geweest. Nu heb ik gelukkig even tijd gehad om een beetje bij te slapen en het dorp te verkennen. We gaan zo even een rondje hotels doen en dan morgen begint voor mij het echte werk. Er wordt hier ook heel anders gewerkt dan op Malta en ik kan niet zeggen dat het hier efficienter gebeurt. Jacqueline, je hebt het daar mooi voor elkaar! Ik weet dus hoe ik het ga doen in Bulgarije.

Kelly, ik had je graag van het vliegveld gehaald, maar ik kan me niet herinneren dat jij er was toen ik terug kwam van Malta ( 2x ) ha ha ha ha ha ha ha. Is niet erg, je kunt het nog altijd goed maken door me in de nacht van 27 op 28 april te komen halen van Schiphol. Ik land op een zeer mooie tijd ( 02.15 ). Ik zie je dan XXXX :) Oh ja, kan ik dan ´s ochtends weer even je auto lenen, want ik moet Joseph gaan ophalen van schiphol. Die landt namelijk om 11.15 uur. Bedankt!

Verder heb ik nog even weinig nieuws, maar ik hoop dat jullie hier weer even plezier mee hebben gehad.

Veel zonnige groeten hasta luego!

• 11 April 2006 - 11:19

Mams:

och, och, wat heb je het zwaar. ik zou bijna medelijden met je krijgen. geniet van het weer word niet al te bruin en tot hoors. knuffel.

• 11 April 2006 - 16:06

hoe bedoel je?? vertel..

• 11 April 2006 - 16:51

San:

Hey Angelique,
    Dat heb je weer goed bekeken, effe naar Fuertaventura. Er moet dan wel gewerkt worden, maar toch. Heel veel plezier daar en tot over een paar weken!
    gr San

• 11 April 2006 - 17:19

San:

Ang. hoe bedoel je ander volk???? Knappe mannen??? Die moet je even doorsturen naar Nederland, hahaha. En ja, wat betreft de temp. het is heel raar, maar sinds zonnig is het hier hardstikke mooi weer. Wintertruien in de kast en truitjes en korte broeken/rokjes-tijd. Ja echt, heeeeel vreemd, maar goed, aan zon hier geen tekort, moewahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha

• 12 April 2006 - 06:12

Kelly:

je wacht maar tot 11.15 en dan kom ik jullie tegelijk ophalen.neem je maar een kamer ofzo. hahahahaha. en ik ga al je kleren uitzoeken als je terug bent want ik mis weer een hele hoop.xxx

• 12 April 2006 - 16:38

hallo angie
    ben je al een beetje gewend? je oompje belde dat hij morgen al naar horn gaat. de kamer langs de ingang[a1] krijgt hij. dan kan hij zijn bezoek zien aankomen.ben benieuwd. hier alles goed. heel veel groeten en tot hoors.ben je al verkleurd?

• 13 April 2006 - 17:35

T. Jeanny:

Ja ja de jeugd. Of we daar nu zo jal;oers op m,oeten zijn. Al die vliegtuigjes in en uit en wachten en temparatuursverschillen. Wel fijn dat je weet hoe je het in Bulgarije gaat aanpakken. Heb je toch wat geleerd daar op Malta/. We verheugen ons op jullie allemaal (JAK) weer thuis in Nederland en dan horen en zien we ons misschien eens uitgebreid. Veel plezier voorlopig en geniet maar van dat mooie weer want die herfstdag zoals vandaag dat is maar niets. Daedelijk moeten we wel naar het buitenland.... Groet en fijne vele paaseiseren of zijn er daar geen haasjes.

• 16 April 2006 - 14:16

Mama:

hoi meisje, wij wensen jou hele fijne paasdagen toe, met niet teveel zon, want dan smelten de choc. eitjes. veel plezier nog voor de laatste 11 dagen. groetjes en liefs. mama

• 17 April 2006 - 08:45

Jacqueline:

hi ang kon niet antwoorden gister alles is ok geen zorgen xx

• 18 April 2006 - 12:44

Moeder Van Je Petekind:

Ik stel eigenlijk voor dat je er maar een nachtje c.q. dagje schiphol van maakt als je terug komt en dat er dan iemand is die jullie beide komt halen!!!! Ja je moet wat over hebben voor de liefde!!
    Fijn dat je het weer zo naar je zin hebt. Romy vond het erg leuk je te zien ze zei dan ook vorige week dat tante angliek op vakansie. Dus laat je maar gauw weer zien.
    Dikke knuffel van allen.

• 18 April 2006 - 16:19

Jacqueline:

schrijf eens wat meer schat, hoe gaat het daar?????????

• 20 April 2006 - 09:01

hallo angelique
    it is alweer je laatste week van je;werk vakantie;.ben je blij dat het er bijna op zit? hier is het vandaag ook mooi weer. gelukkig komt de lente nu in zicht. verder geen nieuws. heel veel groetjes en en dikke knuffel van je moeder.tot gauw.xxxx