We gaan weer weg! - Reisverslag uit Weert, Nederland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu We gaan weer weg! - Reisverslag uit Weert, Nederland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

We gaan weer weg!

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

07 April 2006 | Nederland, Weert

Zo toch stiekem nog even een berichtje van mij. Zoals jullie weten ben ik bijna 2 weken geleden aangekomen in ons mooie Nederland. Ik had me er volledig op ingesteld om hier 5 weken te gaan uitrusten ( jullie weten dat ik een druk seizoen achter de rug heb :) )! Ik ben nog geen week hier en de telefoon rinkelt alweer. Of ik geen zin had en tijd had om uit te gaan helpen op eventueel Madeira. Ik zeg natuurlijk: Nou, daar moet ik wel even over nadenken. Denk denk en 10 seconden later zei ik: Ach waarom niet! Ze wisten verder nog geen details, maar die zou ik op de cursus te horen krijgen afgelopen maandag. Ik kwam dus maandag aan in Rijswijk en er werd mij verteld, dat ik zeker aan het eind van de week ergens naar toe moest. Ze wisten alleen nog niet of het Madeira of Fuerteventura zou worden. Uiteindelijk is het dan toch Fuerteventura geworden. Ik vertrek a.s. zondag om 05.35 uur vnuit Schiphol en kom in de nacht van 27 op 28 april weer aan Schiphol. Is niet zo lang, maar net lang genoeg om ze daar even uit de problemen te helpen. Nu is ook definitief duidelijk wanneer ik naar Bulgarije vertrek. Dat is op 6 mei om 15.25 uur vanuit Dusseldorf. Geen schiphol deze keer en daar ben ik wel blij om. Ik heb 9 dagen de tijd om daar alles op orde te krijgen, voordat de eerste gasten komen. Jullie kunnen je wel voorstellen dat het een paar drukke dagen gaan worden. Het wordt sowieso een erg druk seizoen. Zeker in het hoogseizoen zit ik bijna volgeboekt en dat betekent 185 personen per week. 110 aankomend op de maandag en 75 op de donderdag.Bulgarije is booming! Verder kan ik jullie er nog niet zoveel van vertellen. Laat ik eerst Fuerteventura maar eens doen.

Verder voor diegenen die Joseph kennen, hij komt weer naar Nederland. 28 of 29 april is hij weer in het land en dan zullen we hem eens kennis laten maken met Koninginnedag!

Ook heb ik een nieuw emailadres: angelique.eijlander@gmail.com alle mail mag dus vanaf vandaag naar dat mailadres.

Op dit moment heb ik even geen nieuws meer, maar de razende reporter komt bij jullie terug vanuit Fuerteventura met het laatste razende nieuws.

Groetjes Angelique ( alias de razende reporter )

• 07 April 2006 - 17:09

Jeanny:

Tja meiske, daar ga je weer. Je wordt nog eens een echte wereldreiziger. Maar goed het is je werk en hobby dus we gunnen het je van harte. Misschien verdien je er veel geld mee....?! Jammer dat je je liefste niet mee kunt nemen maar gelukkig dat die Koninginnedag komt vieren. Is dit al een soort inburgeringskursus. Hoop dat je toch ook weer eens voor langere tijd naar Nederland komt. Misschien na Bulgarije. Laat het je goed gaan. We houden ons op de hoogte. Groet en tot schrijfs maar weer. We spelen wel toneel zonder jou. Liefs T. Jeanny

• 07 April 2006 - 17:35

Jacqueline:

god wat wordt ik bruin, en jij maar rennen langs bulgaria beach, got wereld van verschil, niet klagen daar he, je wilde het zelf.. (gemeen he)...kind je zult me echt gaan missen HAHAHAHAHAHA

• 08 April 2006 - 16:37

Cindy:

Wauw Angelique, het gaat je goed! Geniet er van en werk ze daar op Fuertaventura! groetjes!

• 09 April 2006 - 11:37

Ria:

Hé wat leuk te lezen dat je nog even een zijsprong gaat maken voor dat je Bulgarije onveilig gaat maken.Geniet van de zon en dadelijk als je terug bent van Joseph.
    Hier is ook alles oke. we zijn nog met de afwerking van de flat bezig, plintje, likje verf en wat ophangen, gelukkig is de ergste troep weg.
    Ik hou je op de hoogte van de verwikkelingen.
    Lieve groetjes Ria en Ton

• 09 April 2006 - 13:08

Mama:

welkom op fuerteventura.alles goed gegaan? hoe is het weer daar? hier is het nu nog droog, maar ik denk niet voor lang. wij lagen om 00.6.00 uur in bed vanochtend en om 10.00 waren we weer op. lesley kwam gelijk met ons thuis. heel veel sterkte vandaag, want je zult wel

niet veel geslapen hebben? we bellen of sms wel weer ,ok? geniet er van ,de tijd vliegt. groetjes,liefs mama

• 10 April 2006 - 06:15

Vanessa - Ex Fuerte:

He Angelique, Fuerte, nou veel plezier!!! Ga je naar het noorden of het zuiden? Ik heb 8 maanden in het zuiden gezeten, in Jandia/ Morro Jable. Geloof me dat 8 maanden echt teveel is, maar een paar weekjes kan nooit kwaad. Het is er prachtig weer, en niet zo druk. Ik ben heel benieuwd hoe je het daar hebt.

• 10 April 2006 - 06:31

Kelly:

nou zus, kijk ik er eindelijk eens naar uit om je weer te zien(hahahaha), ben je weer weg. ik had het leuk gevonden als je me op het vliegveld had kunnen komen ophalen. veel plezier daar en ik zie je dan de 28ste weer. kus je zus