Laatste dag - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Laatste dag - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Laatste dag

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

24 Maart 2006 | Malta, Naxxar

Vandaag mijn laatste bericht vanuit Malta! Zoals jullie misschien begrijpen is dit voor mij geen leuke dag. Ten eerste omdat ik vandaag alles moet afsluiten op kantoor, mijn appartement moet poetsen en mijn koffer moet inpakken. Ten tweede omdat ik natuurlijk afscheid moet gaan nemen van heel veel mensen waar ik toch een jaar mee heb samen gewerkt. Natuurlijk wordt dit ook de laatste avond voor Joseph en mij en geloof me, we hebben het er allebei moeilijk mee. Gelukkig probeert hij in April nog een week over te komen en lukt dat niet met zijn werk dan komt hij in ieder geval naar Bulgarije. In oktober zien we elkaar dan weer. Ik heb gezien dat het bij Kel en Jim lukt, dus ook ons moet het lukken en daar is Joseph het helemaal mee eens. Morgenvroeg om 07.55 uur vertrekt mijn vliegtuig dan weer naar Nederland. Zorg dat die zon schijnt, want hier is het bijna 20 graden en ik heb geen zin om kou te lijden ha ha ha. Ik probeer om wat warmte mee te nemen in mijn koffer, maar dat zal moeilijk worden want ik heb nu al overbagage.

Natuurlijk verheug ik me erop om iedereen weer te zien en ik hoop dat jullie me ook een beetje gemist hebben. Geen nood, want de eerst komende 5 weken ben ik in Nederland.

Ik ga mijn Malta verhaal afsluiten en ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van mijn belevenissen hier. Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier mijn belevenissen in Bulgarije gaan lezen en natuurlijk zijn jullie van harte welkom daar!

Bedankt voor alle leuke berichtjes. Ik heb ze in ieder geval met veel plezier gelezen.

Mijn volgende bericht zal zijn zodra ik in Bulgarije ben aangekomen.

Heel veel liefs voor de laatste keer vanuit Malta!

• 24 Maart 2006 - 08:54

Jacqueline:

succes meisje, zie je morgen bij de gate

• 24 Maart 2006 - 10:59

Nicole:

Veel succes met inpakken en afscheid nemen.
    Misschien tot morgen...bij de volleybal

• 24 Maart 2006 - 12:09

Mama:

ik leef met je mee, want ik weet wat afscheid nemen is!!!!.het weer is niet al te best hier, dus doe je winter jas maar aan.heel veel sterkte en tot morgen. dikke knuffel voor joseph . liefs mama.

• 24 Maart 2006 - 12:56

Ria:

Goede reis en tot gauw.
    Groetjes aan Joseph en veel sterkte met afscheid nemen
    liefs Ria

• 24 Maart 2006 - 13:00

Cindy:

Ik wens je een hele goeie reis en geniet nog van je laatste uren...
    groetjes

• 24 Maart 2006 - 18:11

Roy:

Angelique, goede terugreis en hopelijk tot morgen bij het volleybal.
    Doe Joseph de groeten en zeg maar dat we zsm met hem aan de baco gaan :)
    Tot morgen!

• 24 Maart 2006 - 19:04

Sandra:

Heel veel succes met afscheid nemen en een goede vlucht!
    Op naar het volgende avontuur!!
    Gr San