Ben er weer....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Ben er weer....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Ben er weer.......

Door: Angelique Eijlander

Blijf op de hoogte en volg Angelique

29 April 2008 | Griekenland, Athene

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer. Ik weet het, ik weet het ben een beetje laat met mijn eerste berichtje, maar heb het heel druk gehad.
de
Woensdag 16 april was het dan zover en mocht ik wederom vertrekken naar Samos. Wat een heerlijk gevoel om terug te mogen naar dit schitterende eiland. Bij aankomst stonden er al 2 personen op ons te wachten en wel iemand van kantoor en iemand van het autoverhuurbedrijf. Uiteraard kreeg ik weer mijn eigen Toyota Yaris terug en dat was super. Stapte in en kon meteen wegrijden. Eerst zijn we naar het huisje van mijn collega gereden en hebben haar daar afgezet en zijn daarna naar mijn nieuwe appartementje gaan kijken. Dat zien er heel leuk uit en heeft een schitterend uitzicht over Pythagorion, de luchthaven en Turkije. Nadat we alle koffers hadden neergezet, zijn mijn collega en ik gaan rondrijden, want ik wilde natuurlijk weer zoveel mogelijk mensen zien. Dat was weer geweldig. Iedereen was zo blij dat ik terug was.

's Avonds zijn we meteen gaan uiteten in Samos Stad met de eigenaar van het autoverhuurbedrijf. Dat was erg gezellig, maar aangezien ik om 04.00 uur 's ochtends al op was vond ik het om 23.30 uur wel welletjes geweest. De dag erna zijn we meteen naar kantoor gegaan en hebben daar het een en ander geregeld, maar moest weer snel weg, aangezien er een paar vriendjes met de boot vanaf de andere kant aan zouden komen. Dat was ook weer super. We hebben zoveel contact gehad in de winter, dat het weer super was om elkaar te zien. We zijn meteen lekker in Samos Stad gaan eten en daarna naar mijn appartement gegaan om nog wat te drinken. Nadat we hun weer op de boot terug hadden gezet, zijn we weer terug gegaan naar kantoor om nog wat te werken. Vanaf vrijdag hebben we de hele dag op kantoor gezeten en heb ik de planning gemaakt en alle papieren voor de borden gemaakt. Dat was nog even wat werk, maar ik zeg maar zo....... alles wat af is hoeft niet meer gedaan te worden. Zaterdag zijn we dan het eiland rond gaan rijden en heb ik mijn collega laten zien, waar alle accommodaties liggen. Was voor mij natuurlijk een peuleschilletje ha ha ha.

Verder zijn we de rest van de week alleen maar bezig geweest met alles klaar maken voor de eerste vlucht. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover en kwamen de eerste mensen aan. Het was heerlijk om weer op de luchthaven te staan en mijn werk te kunnen doen. Het is wel altijd weer even lastig om in je meetings te komen, maar ik denk dat ik het uiteindelijk niet slecht gedaan heb. Nu gaat het alleen maar beter. Vandaag hebben we dan weer 2 vluchten binnen gekregen en ik zit nu eigenlijk te wachten tot ik weer met de meetings kan beginnen. Volgende week moet mijn collega het ook kunnen, dus nu doe ik het nog allemaal even voor. Ik vind het niet erg.

Dit was het weer voor nu even. Uiteraard houd ik jullie weer op de hoogte van alle ontwikkelingen hier op het schitterende Samos.

Heel veel liefs Angelique

• 29 April 2008 - 10:08

Janneke:

Het klink allemaal weer erg goed! Bijna om jaloers van te worden! Geniet van je tijd weer daar en niet te hard werken! Cuba was overigens geweldig! Hadden een super leuke groep en een hele leuke reis en ontzettend veel gezien! Ik hoop dat je een beetje mooi weer hebt nu en ik hoor de verhalen vanzelf weer!

Liefs Janneke

• 29 April 2008 - 13:03

Mama:

wat fijn dat je het weer zo naar je zin hebt. geniet er maar van. en dan het weer. lekker warm. hier mogen we er even van proeven en dan weer regen. maar ja we doen het er maar mee. doe je vrienden de groeten en wie weet , kom ik ze zelf nog tegen!!! wij vieren morgen koniginnedag. ben benieuwd met wat voor troep ze nu weer op de markt staan. maar ik koop niks.!!!! [zal niet mee vallen]. nou, lieverd , een dikke kus van je mama.xxxx

• 29 April 2008 - 13:41

Joey!:

hej sjattie!!

:) ik zie je alweer helemaal staan daar op de luchthaven en in de haven :p
    Mis t wel daar hoor :( maarja nog een weekje dan ga ik er ook vandoor!!!
    kusz

• 29 April 2008 - 19:44

Rosan:

Ha nicht, eindelijk we begonnen ons al zorgen te maken. Hier is alles goed. Romy is aan het aftellen, tja ze wordt nuecht een grote meid. Ik ben net 2 1/2 uur bezig geweest de kasten van de meiden zomerklaar te maken. Wat een jurkjes rokjes topjes en t-shirt het kan rustig een zomer van vier maanden worden en dan hoef ik geloof ik nog maar amper te wassen. Als het goed is wordt het zondag 22 graden. Dus dan kan de feestjrk aan. Ik moet toegeven wij (Björn en ik) zitten er slechter bij, en wij groeien niet eens zo snel uit onze kleding. Alle kleerhaken in de kasten zijn bezet. Maar goed. Verder is alles dus prima hier. Ik heb nu twee weken vakantie en maandag gaan we met Gerwin en Ramona naar center parcs. Als we terug komen wordt onze oma alweer 86 en hebben we dus weer wat te feesten. Wij komen de komende weken dus ook wel door. Geniet van Samos , maar we hopen je tochgauw weer te zien. O ja heb je veel slaapkamers??? HiHi.
    Dikke knuffel van ons allen.

• 03 Mei 2008 - 18:27

Neef Bram P.:

Hey nicht!!
    Dat werd tijd zeg ik, om een bericht uit Samos te krijgen. Goed om te horen dat je een warm welkom heb gehad! Het mooie is dat ik nu een beeld heb bij wat je vertelt. Zonder namen te noemen weet ik precies wie je bedoelt, lachen! Die vraag van Rosan over die kamers vond ik wel een goeie. Hoeveel? :-) Heel veel plezier daar!! En de groetjes aan iedereen die ik ken! Liefs Bram

• 12 Mei 2008 - 16:02

Sannie:

Even een berichtje om te laten weten dat hier ook al daaaagen de mussen van het dak vallen. :-)

• 16 Mei 2008 - 15:28

Wieke, Je Zusje..:

Dag lieve grote (nep) zus! Mijn avontuur op Aruba zit er al ruim een maand op en ben dus ook al zolang weer in het rare en nu weer koude Nederland! Afgelopen 2 weken waren heel erg mooi, qua weer dan, maar nu weer heel erg nat en koud!

Ik mis Aruba nog elke dag en ik ga deze zomer fulltime werken bij een restaurant (bediening en bar).

Afscheid was heel erg K*T en heb met de meeste mensen nog wel contact,vooral van de Palm tours mijn collega's!

Ben benieuw hoe t nou met mijn zussie gaat op Samos! Waar je zoveel leuke verhalen over had te vertellen ;)

Ik zie ons nog HUPPELEN bij de Calypso!! met die Setar klap dingen!! haha

Was heel gezellig altijd met jou!

Veel plezier daar en doe het rustig aan he ouwe taart ;)

Dikke kus en veel liefs, Wieke

• 11 Juni 2008 - 11:04

Mama:

hallo , waar blijf je?
    we horen of zien zo weinig van je. is er weinig te beleven of heb je het echt zo druk? we missen de foto;s en je spannende verhalen. hier alles goed. lieve groet. mama.xx

• 12 Juni 2008 - 15:38

San:

Hey Angelique,

Hoe is het daar op Samos? Begint de toeristenstroom al op gang te komen?

Maar je Griekse vrienden doen het niet zo best op het EK, he! Dus trek maar gewoon je oranje-outfit aan, want onze mannen doen het een stuk beter!

Groetjesssss