Happy New Year - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Happy New Year - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Happy New Year

Door: Angelique Eijlander

Blijf op de hoogte en volg Angelique

31 December 2007 | Aruba, Oranjestad

Bon Dia vanuit Aruba,

Bij jullie is het al bijna zover en kunnen jullie het vuurwerk gaan afsteken. Ik moet nog even wachten, maar ik ga wel om 19.00 uur mijn tijd jullie nieuwjaar alvast vieren. De champagne staat koud en tussen mijn vertrekkende en aankomende gasten trekken we die open. Dan is het om 00.00 uur tijd voor het echte feest. De klap (= vuurwerk in het papiaments ) staat al overal klaar hier, dus dat wordt knallen.

Heb op de valreep nog een paar foto's voor jullie. Let niet op mijn rode kop, want ben gisteren op het strand een beetje verband. Jullie mogen mij nu een "zongedroogd tomaatje" noemen :).

Verder gaat hier alles weer goed. De vluchten komen weer op tijd en dat is het belangrijkste. Met het werk zelf gaat het ook goed. Vanaf volgende week wordt het weer wat drukker, dus ik hou me wel bezig.

Volgens mij heb ik tegen iedereen gezegd dat ik 3 maart weer terug ben, maar mijn verblijf is hier met tenminste 1 week verlengd. Mijn collega gaat nog een weekje naar Nederland. Het wordt misschien zelfs nog een weekje later. Dat krijg ik volgend jaar te horen :).

Lewi-j: Vae motte 8 mieert ff uutstelluh. Dootj mer un waek laater, zellufdje tieed en plaats.

Nichtje Rosan, ik heb je kaart nog niet gekregen. De post is hier met de feestdagen al een week niet geweest. Die komt volgende week weer. Het gaat hier op zijn Arubaans :). Wat leuk dat de kerstman ook aan mij heeft gedacht. Kijk maar even of je het op stuurt of laat liggen tot ik terug ben.

Vooralsnog heb ik nu niets meer te vertellen. Ik laat jullie in ieder geval weten hoe oud nieuw hier was, met misschien wel weer nieuwe foto's.

Voor nu wens ik iedereen nogmaals een knallend uiteinde en een goed begin.

HAPPY NEW YEAR FROM ARUBA!!!!!!

Dikke kus Angelique

• 31 December 2007 - 18:10

Vivianne:

De oliebollen staan hier klaar en sinds 10u vanochtend horen we overal geknal buiten. Geniet ervan en we lezen je verhalen graag snel weer! Happy 2008 Angie!!

xxx rob en vievke

• 31 December 2007 - 18:15

Patricia:

Happy new-year to you too!!

Dikke kus van ons allemaal

patricia

• 31 December 2007 - 18:57

T. Jeanny:

Hallo Peperkind, Ben je er dus met mijn verjaardag niet en ik wordt nog wel 5x11 of is dat niet bijzonder? Je zult 't vast niet missen. Als je dit leest is het dus Nieuwjaar dus alle goede wensen enz enz en laat even weten of je de kaart van ons wel krijgt. Ik controleer wel als je me doorgeeft wat er in zit ...
    Wij gaan nu roetsjen. Zijn nog bij jarige Ome Jacques gebleven (Hebben Bram gezien!) en iedereen zien we vast morgen bij Oma P. Hou je goed Liefs ook van OmeJO en mij natuurlijk

• 31 December 2007 - 20:00

Nicole,Jack,Kim,Rick:

Hallo Angelique,
    ook vanuit een knallend Weert van ons vast een gelukkig,gezond,geweldig 2008.
    Ook volgend jaar lezen wij weer met veel plezier je "zware" werk verhalen. Geniet ervan!!!!
    ps: dat zongedroogd tomaatje valt wel mee en het is altijd nog beter dan een extra fleece vest aantrekken
    mzzl Nicole

• 02 Januari 2008 - 10:25

Mama:

hallo zongedroogd tomaatje!!!!
    je ziet er goed uit en de kleur valt best mee, ik heb je wel eens roder zien kleuren????????????. verder is alles goed hier. we hebben een leuke oudjaars avond bij kelly en jimmie gehad, met veel vuurwerk bij de griekse mensen tegen over haar. volgend jaar bij jou??? gisteren bij oma geweest, was ook heel gezellig, leuk dat je net belde toen wij er waren . nou ,meisje geniet van de tijd en aangezien we niets gewonnen hebben moeten we maar weer wachten op je terug keer naar weert.liefs mama.xx

• 02 Januari 2008 - 13:14

Ria:

Hallo zontomaatje.
    Alsnog de beste wensen vanuit een vandaag ijskoud Limburg. Krachtige oostenwind maar met een zonnetje.
    Groetjes Ria en Ton.

• 02 Januari 2008 - 13:15

San:

Happy new year Ang.!!!
    En tot over 23 dagen...!!!!!!
    x

• 02 Januari 2008 - 17:55

Lesley:

Zo zus was je foto's es aan het bekijken, je hebt het volgens mij goed naar je zin daar haha!
    Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad een leuk nieuwjaar gevierd hebt!
    De beste wensen van je boertje!
    X

• 03 Januari 2008 - 19:28

Rosan:

Hallo Nicht en pepertante van mijn oudste dochter,
    Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik geloof dat mijn dochter weer niet veel van haar pepertante gaat zien komend jaar, maar goed.......ik zal je haar rekening nummer overmaken!! hi hi. Wat fijn dat je je weer goed amuseert. We verheugen ons toch wel op je thuiskomst. Je petekind wordt dit jaar alweer 4 en dus mag ze naar groep 1, spannend hoor. Nou de groeten en tot gauw. KUSJES

• 05 Januari 2008 - 08:46

Bram:

He nicht! Jij ook een gelukkig nieuwjaar!! We gaan er weer wat moois van maken dit jaar.
    Zeg, je terugreis 1 weekje uitstellen is ok, maar langer kan echt niet hoor..
    Hoie! Bram

• 05 Januari 2008 - 16:22

San :

IK HEB ER ZIN IN.........

WHAAAAAAAAAAA

Sorry, dat moest er even uit.
    Ik heb trouwens ineens ook best zin om te skien. Hmmm... wie weet.

• 06 Januari 2008 - 12:43

Henny:

Ha Angelique,
    De allerbeste wensen voor 2008! Dat het maar een topjaar mag worden! We hebben een gezellige avond met je ouders gehad!Verder alles weer z'n normale gangetje, druk met de boekingen..pfff..de kerstboom is alweer opgeruimd, dus nu maar wachten op het voorjaar en de zon!
    Groetjes ook van Harry en tot mails!
    Henny

• 08 Januari 2008 - 23:32

Wieke:

Hee zus! Echt super lief van je dat je dit morgen voor mij wilt doen!!! Je bent een schat, maar dat weet je wel ;)

We gaan snel weer even wat leuks doen! Ook al ben je dan een 11 jaar oudere zus...je bent een super leuk lekker gek wijf! (Ja zie je nou wel je lijkt wel op me.... ;) )

Ik zie je morgen! Ga jij nu eerst maar is tukken...oud he...! hihi

Bis morgen! Ayo! xxx je zusje

• 10 Januari 2008 - 20:04

Marianne:

heb ik wat gemist? heb ik een [onbekende] dochter op aruba, of waar woont wieke? ben benieuwd,naar die onbekende, of is het een hij????
    groetjes, liefs mama.xx