Merry Christmas and a Happy New Year
Door: Angelique Eijlander
Blijf op de hoogte en volg Angelique
22 December 2007 | Aruba, Oranjestad
Nog vlak voor de kerst nog even een update met foto's van mij.
Hoe gaat het daar in het koude Nederland? Heb gehoord dat het heeeeeeel koud is en dat het er nu op dit moment ( vandaar dat mijn vlucht weer eens vertraging heeft ) sneeuwt. Wie weet hebben jullie wel een witte kerst daar. Dat zou toch mooi zijn.
Hier op Aruba is alles goed. Nou ja..... met mij gaat het goed. Met de vluchten tegenwoordig niet zo. We hebben vandaag al voor de 3e keer achter elkaar een vertraging van meer dan 12 uur!!!! Nu is dat nog geen probleem, aangezien ik de mensen in de hotels kan laten, maar vanaf maandag heb ik een groter probleem. Alle hotels zitten dan vol en dan kan ik het wel schudden met mijn kamers. Ach komen ze maar bij mij op de kamer ha ha ha. De meeste vertrekkende gasten zijn er trouwens niet zo rouwig om, dat ze wat later gaan, maar de aankomende dus weer wel. Hou mijn hart alweer vast voor vannacht. Maak de afgelopen weken behoorlijk wat extra uren, maar ja..... blijven lachen is mijn motto :).
Verder hoop ik dat het weer hier ook wat beter gaat worden, want het heeft zoveel geregend, dat we er niet goed van worden. Het is gelukkig bijna januari en dan zou het regenseizoen zo goed als over moeten zijn. Gelukkig kan ik wel op mijn vrije dag lekker op het strand liggen en een kleurtje op doen. Want ook al schijnt de zon niet, verkleuren doe je hier toch.
Oh ja, ik zou het bijna vergeten te vertellen, maar griekenland liefhebbers kunnen mij volgend jaar weer op Samos komen bezoeken. Heb gisteren te horen gekregen dat Samos mijn bestemming voor zomer 2008 wordt. Allemaal met de neus de gidsen weer in en boeken maar!
Verder wil ik alleen het volgende aan jullie kwijt:
FIJNE KERSTDAGEN EN EEN HEEL GELUKKIG EN GEZOND 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veel liefs Angelique
22 December 2007 - 10:46
Joey:
hej schat!
ziet er goed uit man! lekker bruin! Ben inmiddels al weer heerlijk wit! :S Zonet mn eerste baantjes op natuurijs gezet! (en heb nu mega blaren :S) ziet er hier allemaal heel mooi wit uit!
Balen zeg met die vertragingen!! heb je t verder wel naar je zin daar?
Fijne feestdagen!
kusz
22 December 2007 - 12:49
Kelly En Jimmie:
Ha (schoon)zus!!! Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Volgend jaar misschien toch weer eens een kerst thuis vieren? Liefs -
22 December 2007 - 13:34
Rubke En Vievke:
Hi Angie !
Blijven lachen ? sinds wanneer is dat je motto? Het was toch: Zeik niet zo, want geloof me dat in ik altijd" ???? of is dat een oud mottootje ?
Even update van onze kant. Ik (Rob) zit weer lekker met het pootje omhoog want ik ben weer door mijn enkel gegaan net als een half jaartje geleden (dus ben er weer ff zoet mee) Vievke gaat lekker vanaf januari 4 daagjes werken i.p.v viev, ds we krijgen lekker een beetje rust en een huisje wat opgeruimd is. ERG LEKKER! Zelf zijn we aan het kijken om aankomend jaar met bijv. Djoser een erg leuk reisje te maken naar verweggistan, waar precies weten we nog niet.
Geniet van de aankomende feestdagen en tot de volgende xxxxxxxx.
Groetjes os twie ! -
22 December 2007 - 14:02
Vievke:
Ha Angie
Ik zit nu in de studio van Weert FM en was even je site ana het bekijken. heel apart om dan eens iets namens je zelf te lezen ; bedankt robbie ;)
maar uh, die typvauten van hem kan hij niet afdoen met zijn enkelblessure hoor... denk dat dat de gluhwein is!! haha
Ik ga weer verder met de top40! Fijne feestdagen!!
xxx sidekick V!EVKE -
22 December 2007 - 14:51
Ria:
Ook van ons fijne kerstdagen en een gezond 2008
Groetjes Ton en Ria -
22 December 2007 - 16:54
Mama:
dat ziet er goed uit!!!! enne...... na regen komt zonneschijn, maar na sneeuw, rotzooi, dus, niet klagen en die vertragingen, gaan ook weer voorbij. sterkte . verder wens ik je hele fijne, kerst[werk] dagen en een gezond en voorspoedig 2008. we hopen je snel weer te horen of te nog leuker ,TE ZIEN!!!! groetjes en een knuffel van je mams. xxxx -
26 December 2007 - 12:53
Mama:
zalig kerstfeest!
helaas weer geen witte kerst. zat ik toch maar liever bij jou in de zon!!!! jammer, maar we blijven hopen. fijne dagen en tot hoors. liefs mama.xxxx -
26 December 2007 - 14:01
Rosan:
hallo nicht,
de kerst is bijna voorbij en ik ben op tweede kerstdag braaf op het werk. We hebben net een lekkere maaltijd gehad en ik mag zo weer naar het volgende eetfeestje toe bij mijn schoonmoeder. Nou ik wens je een goed uiteinde en een geweldig nieuw jaar. Heb je de kaart eigenlijk al gekregen?? Ik heb ook nog iets voor je in de kerstboom gevonden, zal ik het maar opsturen?? Groetjes Rosan en co. -
29 December 2007 - 12:56
Bram P:
Hey nicht,
net terug van Mallnitz..Heeeerlijk. eindelijk een witte kerst. Ze vroegen al waar jij uithing.. Heb alweer zin in ons volgende ski-avontuur!! nog fijne dagen en alvast een goed uiteinde!
liefs -
30 December 2007 - 11:45
Wendy :
Hee nicht!!
weer enorm aan het genieten lees, hoor en zie ik!! Heerlijk, Ga zo door!! Vanuit Meerssen(in Buchten geen pc... :-( ) een geweldige jaarwisseling. Hele fijne dagen!
Groetjes van Wendy&Gideon. -
30 December 2007 - 15:34
Rob En Vivianne:
Ha angie
Veel plezier met oud&nieuw, ben benieuwd hoe jullie het daar vieren. Mis je de oliebollen al?? Wij gaan naar rotterdam, lekker ouderwets oud&nieuw bij mijn ouders vieren, gezellie!!
Als vakantiebestemming nijgen we momenteel naar Maleisie... maar nog niks besloten dus kan nog alle kanten op.
De beste wensen voor een super 2008!
xxx van ons -
30 December 2007 - 22:51
Cindy:
Hey Angelique,
Voor morgen wens ik je een leuke oude jaarsavond en voor 2008 veel gezondheid,geluk, enz.enz.... in elk geval alles wat wenselijk is... Liefs Cindy