Aan het werk.......
Door: Angelique Eijlander
Blijf op de hoogte en volg Angelique
02 December 2007 | Aruba, Oranjestad
Daar ben ik weer met mijn tweede berichtje uit Aruba.
Gisteren ben ik dan officieel begonnen met werken en alle begin is moeilijk om het zo maar even te zeggen. De eerste meetings was even aftasten, maar ik denk dat ik het wel aardig heb gedaan. Het is hier wel heel moeilijk om mensen naar de welkomstmeetings te krijgen, dus daar moet ik nog iets op verzinnen. Komt allemaal wel goed. Heb net mijn laptop opgehaald bij mijn collega en dacht even lekker te gaan internetten, maar helaas ik weet natuurlijk weer niet hoe dat ding met wireless internet werkt. Moet ik morgen maar eens even op mijn gemak gaan uitzoeken. Wilde namelijk meteen wat foto's plaatsen, maar ja die moet ik jullie nu nog even schuldig blijven. Ik hoop dat ik dat morgen en anders dinsdag kan doen. Weet dat jullie namelijk allemaal heeeeeeel nieuwsgierig zijn naar hoe het er allemaal uitziet hier op Aruba.
Verder ben ik ook al een beetje gewend in mijn appartementje. Gisteravond haden we hier in de bar een Fear Factor avond. Allemaal rare dingen wilden ze ons laten doen, zoals in een ijskoud bad gaan liggen, vissenogen eten, met je hand in een bak leguanen, paaldansen en noem maar op. Heb dus mooi niet mee gedaan en ben gewoon fanatiek supporter geworden :). Yo san, guess where i spend the night ha ha ha ha.
Vandaag ben ik lekker naar het strand geweest en heb heerlijk in de golven liggen spelen. Was net een klein kind dat voor het eerst golven zag. Heb er natuurlijk ook een paar gemist en daardoor een paar keer kopje onder geweest en dat ik boven kwam en van voren niet wist of ik van achteren mijn bikini nog aan had ha ha ha ha ha ha. Gelukkig was alles nog heel bij mij, behalve dan dat ik zo'n beetje het hele strand in mijn broekje en bovenstukje had zitten. Jullie moeten wel even weten dat ik dus alleen op het strand was, dus voor andere mensen zag het er volgens mij behoorlijk dom uit :).
Morgen hebben we weer een vliegtuig van Arkefly landen en dat betekend nieuwe gasten. Hoop dat er dus dinsdag meer mensen op de meeting gaan komen. Ik heb goede hoop.
Nu ga ik weer even socializen en dan op tijd naar bed, want morgen moet er heel veel gebeuren.
Heel veel zonnige groetjes vanuit een warm en vooral droog Aruba!
03 December 2007 - 08:28
Roy:
Hey Angelique,
We hebben de Ardennen inmiddels ook weer overleefd. Goed om te lezen dat ze daar trouwens ook PwC hebben... misschien kan ik een goed smoesje verzinnen om nog een keer die kant op te komen :)
We zijn uiteraard heel benieuwd naar de foto's en de overige bezienswaardigheden op Aruba ;)
Want nog maar 7 weekenden doorbijten en dan liggen we naast je op het strand in Aruba :)
Nu moet ik weer aan het werk helaas, maar we houden contact!
groetjes,
Roy. -
03 December 2007 - 10:58
Ria:
Hoi.
Fijn dat het goed gaat met je en de rest krijg je ook nog op gang. Bied de nieuwe gasten een drankje aan en ze komen massaal!!!! Hollanders zijn hier gevoelig voor. Wij gaan Sint en Kerst vieren en jij ligt in de zon.
Hou je taai, groetjes Ton en Ria -
03 December 2007 - 12:00
San:
Ik weet het...ik weet het... ik weet het antwoord op de vraag...haahahahahahaah. Mij is het ook alweer eens gelukt om, in ieder geval een gedeelte, van de nacht daar door te brengen.hahahahahaha
Tot snel!!! -
03 December 2007 - 12:03
Sandra :
Hey Angelique,
Je hebt je draai dus al gevonden daar op Aruba. En heb je ook al een volleybal gevonden? Ben erg benieuwd naar de foto's, maar kom toch graag even kijken hoe het er live uit ziet. Tot de 25e!!
Groetjes Sandra -
03 December 2007 - 12:28
Patricia:
Hoi Angelique,
Fijn dat je het tot nu naar je zin hebt en geef je gasten een big smile en gooi je charme erin en ze komen wel hoor!
Ben heel benieuwd naar de foto's !
Dikke kus
Patricia -
03 December 2007 - 18:03
T. Jeanny:
Hallo Peperkind,
Goed te lezen dat je de golven (op allerlei gebied) trotseert en er helemaal tegenaan gaat. Wat betreft die meeting moet je ze maar iets beloven -al is het maar een gratis drankje- of een leuke pet van je baas of hotel of een sleutelhanger -je verzint vast iets beters- en moet je eens zien die Hollanders vliegen er op af...
Zo wij hebben de Sinterklaas al in huis gehad en de buik alweer vol van de pepernoten. Alles gaat verder wel naar wens en helaas heeeeeel erg druk. Maar er komen ook hier andere tijden ?!
Hou je goed en werk ze maar geniet ook.
Liefs Jeanny -
03 December 2007 - 21:28
Jan Bob Roy Van Der :
heellloooo lieverd
just want to say hi....
there is so many beers for drink..they are waiting to me..
like last summer :)
dikke kus -
04 December 2007 - 20:18
Je Zus:
ha zus, alles goed dus daar. mooi. hier ook alles goed. kan nog niet alles pijnloos met mijn arm maar het gaat al stuuken beter. met jim gaat het ook een stuk beter. ik wacht nog op 50 euro van jou. jim en ik hadden afgelopen weekend twee logeetjes. onze allerliefste nichtjes daphne en romy en ja, ze zijn allebei blijven slapen. het was heel gezellig en ze wilden graag nog een keer komen slapen. nou, veel plezier daar en geniet maar van het mooie weer. x je zus -
05 December 2007 - 17:02
Kim Park Cho:
oooooooo
really good pictures!!!i said you allways when you were at samos "you are not working here"still i have same ideas :) ooooooo there is two uniform in your room..mast be big teams uniform :) i like also this two team :)
xxx -
05 December 2007 - 17:04
Pap:
Ha schat. hardstikke leuk dat je het naar je zin hebt. Niets is mooier dan hoge golven. Neem je nog surfles???? we hebben inmiddels nieuw internet en nieuw adres. als het goed is heb je een e-mailtje van me gehad (heel kort). Ik hoorde dat je sinterklaas al had begroet. Hij beloofde veel kado's. Nou ik ben benieuwd van wie allemaal?????ha ha Nou schat veel liefs en tot horens
pap. -
08 December 2007 - 20:05
Mama:
hallo angie,
wat fijn te horen dat alles goed is met je.ook al is je studio klein, als je bed maar groot genoeg is!!! geniet er maar van ,want voor je het weet ,sta je hier weer in de regen met je fiets om naar de oelemerkt te gaan. veel plezier en tot hoors, liefs mama .xxxx