Bon Bini na Aruba
Door: Angelique Eijlander
Blijf op de hoogte en volg Angelique
25 November 2007 | Aruba, Oranjestad
Na een lange vlucht ( waar ik dankzij ons feestje van donderdagavond toch wat heb kunnen slapen ) ben ik dan op het ONE HAPPY ISLAND ARUBA aangekomen.
Helaas was er wat regen bij aankomst en de rest van de dagen dat ik hier ben heeft het ook al aardig wat geregend, maar dat mag de pret niet drukken. Na het ophalen van de koffers ( wat bij ons gelukkig snel ging ) kon ik kennis maken met mijn nieuwe collegaatjes. Die hadden wel nog wat gasten aankomen, dus we moesten buiten nog even wachten ( maar dat is geen straf als het 30 graden is ). Konden we tenminste even een sigaretje roken :). Nadat alle gasten er waren zijn we naar mijn appartement gereden en kon ik inchecken. Ik verblijf in een studio in Perle d'Or ( staat in Holland international gids ) en de naam studio zegt het al......KLEIN! Gelukkig ben ik maar alleen en heb ik niet veel nodig, maar het was wel even slikken. Heb gelukkig wel een televisie waar ontzettend veel ( vooral amerikaanse ) zenders op zitten. Ik hoef me dus neit te vervelen. Verder heb ik een zwembad in de tuin en is er een grote bar bij, waar het iedere avond feest is. Hier zitten namelijk ( naast een paar gasten van ons ) voornamelijk jonge nederlandse studenten die hier stage lopen. Werd er vannacht al wakker van, maar ik zal er wel aan wennen ( doe gewoon met ze mee ha ha ha ).
Gisteren ben ik al meteen in mijn uniform gedoken om een beetje mee te lopen met mijn collega en een meeting van haar aan te horen, zodat ik een beetje weet hoe of wat. Heb maar meteen gezegd dat die meeting moet gaan veranderen, want die was niet zo heel goed. Gelukkig staan ze hier open voor veranderingen en kan ik alles doen om het beter te laten verlopen. Het was gisteren dus al meteen een lange dag en was dan ook om 22.00 uur compleet uitgeteld. Vandaag heb ik zelf voor eht eerste gereden en gekeken waar alle hotels liggen, maar dat is gelukkig heel makkelijk. Ze liggen bijna allemaal langs het strand, dus mis rijden kun je bijna niet. Morgen ga ik fijn op jeepsafari en krijg ik meteen iets van het eiland te zien, dus daar ben ik wel benieuwd naar.
Ga nu even wat eten en dan filmpje kijken. Zodra ik foto's heb, zal ik ze plaatsen.
Heel veel liefs uit een warm en hopelijk morgen zonnig Aruba!
XXX
26 November 2007 - 05:44
Jacqueline:
hi je doet toch vakantie opvang of niet? klinkt goed daar, alhoewel gelijk de meeting afbekken.... werkt ze als je junior?
ben jaloers op je, geniet
xjacqueline -
26 November 2007 - 08:42
Ron:
Heeee Angelique,
Het klinkt al niet verkeerd daarzo !
Hebben ze ook Fishermansfriend :)
Veel plezier op je 1e Eilandertour daarzo en tot de volgende keer.
X
Ron
ps. Ben maar blij dat je met de auto bent geweest want op de fiets was het best koud. -
26 November 2007 - 09:10
T. Jeanny:
Hallo Peperkind,
Nou gelukkig dat je weer met beide benen op de grond bent. Ik hoop wel maar dat het niet drie maanden blijft regenen dat zou ik zielig voor je vinden !! (Ook al is het warm is toch anders). Tja Regelateurtje dat is goed dat je direkt van aanpakken weet en zorgt dat de gasten beter geinformeerd en "aangepakt" worden want anders zit er te weinig in het laatje ..toch ?! Dus goed gedaan van je. Wat betreft de Nederlandse studenten vergeet niet wat er kan gebeuren ...?! Ha ha ha zou je toch nog aan een Nederlander blijven plakken ..blijf maar lekker zoals je bent want wat nooit went is een vent ! Goed genoeg geouwehoerd. We wensen je heel veel werkplezier en tevens een mooie tijd op Aruba. Ik weet niet of je nog fotoruimte er bij moet hebben en/of je ook alles netjes bewaard aan foto's (weet je wel voor het nageslacht) maar dat hoor ik wel tzt. Hou je goed en tot een andere keer.
Knuffel Jo en Jeanny -
26 November 2007 - 09:12
Rob En Vievke:
Hi Liqie,
Zo ken ik je weer, net daar en meteen alles en iedereen afzeiken, You go girl !
Haha.
Geniet ervan, niet te veel anders kom je niet meer terug! (mmmm eigenlijk klinkt dat ook niet zo slecht, niet meer terug mmmm).
zeen'dur aug wat leuke SWA's in the house ? Arno al gezien ? Al Lassie rijst gegeten. Al geschud met die billen ? (niet veel voor nodig, hihi)
Amuseerdj ug en tot snel !
Hajjuh !! -
26 November 2007 - 14:29
Lonneke:
heb je wel nog een grondplaats voor mij over in je studio ?? Ik hoop idd voor je dat je een beetje goed weer krijgt !! kus -
26 November 2007 - 15:01
Sannie:
Yo Ang.
Ik ben blij dat de regen nu valt; valt ie tenminste niet als wij er dadelijk zijn.
Ik heb de carnavalsfoto's 2005 ontdekt en het ziet er gezellig uit, dus dat komt wel goed. Jammer dat je een kleine studio hebt, maar goed, wij zijn het er al over eens hier; met een beetje stapelen passen we er best met achten in, hahaha.
Tot heeeeeel snel!!!!! -
27 November 2007 - 09:49
Angela:
Hee!
Wat lekker dat je er al bent, dacht dat je volgende week pas weg zou!
Lekker weer zo te lezen, ben benieuwd naar de fotos!
veel plzr!
kus, -
28 November 2007 - 08:50
Cindy:
Hoi Angelique,
Je bent er al...
Ik wens je veel plezier en werk ze.
Ps. mijn zus is onlangs bevallen van een zoontje, Stan. Je kent haar ook dus dacht vermeld het ff. Het gaat goed ondanks ruim 5 weken te vroeg geboren.
Geniet van het eiland, het weer (ja die regen stopt wel) en de rest :)
groetjes Cindy -
28 November 2007 - 09:48
Patricia:
Hey nichtje,
Nou ik heb het gevonden en met plezier bekeken.En je studio ach je bent toch meer outside then inside he je hoeft alleeen maar te slapen toch en dan zie je niets.Jammer dat het regent maar gelukkig niet koud !En zo te lezen ben je lekker aan het regelen,Goed van jou !
Jeepsafari he ,ik ben jaloers hahaha.
Heel veel plezier meis en een dikke kus vanuit Woensdrecht!
Houdou
03 December 2007 - 17:36
Neef Bram:
Hey Regelnicht!!
Al lekker het baasje aan het uithangen lees ik. Mooi man, dus als ik langskom krijg ik weer zo'n visite-kaartje van je waarmee ik overal korting krijg? :-)
Dat alleen al is een reden om weer effe langs te komen, maar natuuuuuuurlijk ook voor jou.. Die paar druppels laten vast jouw zonnige humeur niet bederven!
Veel plezier!
liefs uit Deventer