De laatste maand is ingegaan....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu De laatste maand is ingegaan....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

De laatste maand is ingegaan.......

Door: Angelique Eijlander

Blijf op de hoogte en volg Angelique

28 September 2007 | Griekenland, Athene

Kalimera,

Hier ben ik weer met een verslagje. Over precies 4 weken ben ik weer in het nederlandse. Het gaat nu wel allemaal erg snel. Een voor een gaan verschillende mensen ons nu verlaten, tot we over anderhalve week alleen nog maar met de nederlandse collega's over zijn. Wel een rare gewaarwording weer. Hier begint het langzamerhand ook steeds rustiger te worden en je merkt dat de lokale bevolking uit kijkt naar het einde van het seizoen. Ik nog lang niet hoor :). Grapje!!!! Natuurlijk vind ik het heel fijn om weer terug te komen.
Dat zullen een paar drukke weken worden, denk ik. De aankomende weken zijn de arrivals maar heel minimaal en we moeten nu dus ook al het een en ander gaan regelen voor het einde van het seizoen. Dat betekend bezoekuren in de hotels aanpassen, borden en boeken weghalen in de hotels die gaan sluiten, alles hier op kantoor in orde maken voor aankomende zomer en noem nog maar wat dingen op. Voor ons zijn dit wel nog redelijk drukke weken, maar aangezien we bijna niet in de hotels hoeven te zijn, redden we het wel :).

Afgelopen weekend was natuurlijk Sandra hier. Iedereen riep dat 5 dagen wel erg kort was, maar ik denk dat het lang genoeg is ha ha ha. We hebben volop van die 5 dagen genoten. Ik zal snel foto's plaatsen, zodat jullie kunnen zien hoeveel wij genoten hebben. Het was echt een geweldig weekend. San bedankt voor je kaartje ( het is er al :) ). Die dagen hier doen we in NL snel over.

De volgende gasten die komen dat zijn, Henny en Harry en natuurlijk mijn papa en mama. Ik heb goed nieuws voor ze, want het is hier nog steeds 30 graden al wordt het volgende week ongeveer maar 26 graden. Ik geloof dat dat nog altijd beter is dan in NL. Snappen jullie nu waarom ik niet perse terug hoef naar NL :).

Wat ik wel heel leuk vind is dat we nu alweer bezig zijn met het plannen van de skivakantie. Het is heel raar om met je neus tussen de besneeuwde internetpagina's te zitten, terwijl het hier nog zo warm is. Sowieso maak ik de winter in NL natuurlijk amper mee, aangezien ik ga overwinteren op Aruba. Dat is wel raar hoor om het hele jaar zomer te hebben. Af en toe mis ik de seizoenen toch wel. Het heeft wel wat om de seizoenen te zien veranderen, maar voorlopig mis ik het nog niet erg genoeg om terug te komen :).

Zo mensen ik ga weer even iets doen en dan lekker lunchen.

Yassou

• 28 September 2007 - 19:55

Mama:

hoi angie,
    ja het weer is bij jou nog altijd beter dan hier. ben erg benieuwd naar samos. er is toch wel nog wat te doen voor ons oudjes? ze gaan toch nog niet alles sluiten zeker? nou, nog 4 nachtjes slapen en dan zijn wij er!!!! eerst nog kermis vieren. liefs, groetjes mama.xxxx

• 01 Oktober 2007 - 17:25

T. Jeanny:

Ja seizoenen hebben echt wat. We waren op Texel en hebben daar zelfs een dag windstilte gehad ..de eilanders zeggen dat dit zeer bijzonder is. We hebben nog prachtig weer gehad en volop zon maar toen op naar Brugge (B) waar we zaterdagachtend tussen de paraplu's hebben gelopen en menig druppeltje gevoeld hebben (zelfs zoveel dat we er twee stomdronken -gelukkig Ome Jo niet!- naar huis moesten brengen!) Nu zit ik thuis met de kachel aan !
    Dus geniet maar van je zomerse dagen en zeker als je mam er bij is want die knookjes moeten eens goed doorgebakken worden.
    Veel plkezier.