Terugreisdatum bekend
Door: Angelique Eijlander
Blijf op de hoogte en volg Angelique
10 September 2007 | Griekenland, Athene
Hier ben ik weer met alweer een heel belangrijk nieuwtje ( voor de mensen die het leuk vinden natuurlijk dat ik terug kom ). Op vrijdag 26 oktober vlieg ik met de HV 784 terug naar Amsterdam waar ik rond 15.30 uur hoop aan te komen.
Ik ben dan voor ongeveer 1 maand in Nederland voor ik het koude kikkerlandje weer ga verlaten voor het heerlijk altijd warme en zonnige eiland Aruba. Daar blijf ik dan voor 3 maanden en dan ben ik weer een maandje in Nederland. Helaas zal carnaval er niet inzitten, maar ze zeggen dat carnaval op Aruba veel beter is dan carnaval in Weert ( kan ik me bijna niet voorstellen na dat geweldige feest vorig jaar ), maar het is natuurlijk wel even iets anders om carnaval op een wit bounty strand te vieren in je sexy carnavalskleding :).
Verder gaat alles goed hier. Vandaag gaan neef Bram en Hans mij weer verlaten. Wij hebben een geweldige tijd gehad en het zal nog moeilijk worden om ze dat vliegtuig in te krijgen. Ze hebben al een paar keer aangegeven dat ze niet weg willen. Gelukkig komen er een paar mensen naar de luchthaven om ze uit te zwaaien, dus mochten ze niet dat vliegtuig in willen dan helpen we ze wel ha ha ha. Nee grapje, ik had er niets om gegeven om ze nog een paar dagen hier te houden. Ik zal eens kijken of ik wat foto's kan plaatsen. Kunnen jullie een beetje een indruk krijgen.
Meer nieuws heb ik op dit moment eigenlijk niet. Ik heb het nog steeds erg druk hier, maar dat is alleen maar een goed teken.
Zo, nu ga ik ff een pita gyros eten ( komen me ook de keel uit zo onderhand :) ) en dan eens kijken waar de mannen uithangen.
Tot snel weer.
XXX
10 September 2007 - 17:55
Mama,:
nou, als de heren weer terug zijn ,kun je even op adem komen en je voor bereiden op de volgende vakantie gangers. wij verheugen ons er erg op. we hopen wel nog op goed weer. sterkte met het in het vliegtuig duwen, van bram en hans. tot gauw. liefs mama. -
12 September 2007 - 05:41
Jacqueline:
hi! klinkt goed jouw winter, krijg geen antwoord meer van je, waarschijnlijk voel je je nu te goed:).. ik bedoel maar... aruba.... zou ik ook niet meer met mla praten.....waarom kom je niet even langs? J. -
16 September 2007 - 12:14
San:
Oke, die discofoto's zien er prima uit.
Dat beloofd wat komend weekend. Ik heb er zin in!!!!!!!! Tot vrijdag!!!! -
16 September 2007 - 15:01
Jimmie:
Ha schoonzus,hoe gaat het met je? valt het op dat ik nu pas een berichtje stuur heeft niks met aruba te maken hoor!!
wel leuk voor je en voor ons natuurlijk.
ik heb wel gehoord dat ze weer erg op bolletjes controleren.
weet je hoe ze dat doen?
ze gaan bijna met een hele hand bij je naar binnen.en dan roepen ze zoiets van poebelewoepsie.
maar je moet er toch wat voor over hebben.ha ha
de groeten en tot snel -
18 September 2007 - 08:39
Mama.:
hallo, nou,dat was echt gezellig.vandaag over twee weken zijn wij er!!! bewaar de zon a u b ... groetjes mama. -
19 September 2007 - 18:00
AM:
Hey sexy lady, heb ik eindelijk je site effe gecheckt! Nog een paar weekjes fun (hopelijk) en dan gaan we gezellig met z'n allen naar Aruba! Cya vrijdag weer schitteren op de luchthaven. X AM -
24 September 2007 - 08:19
Mama:
hallo angie, reserveer alvast 28 oktober. bobbejaanland met familie. groetjes en tot volgende week!!! liefs mama. -
26 September 2007 - 10:32
Vivianne En Rob:
Ziet er weer erg gezellig uit! Hoe was het met Sannie in Samos? heb je dara ook foto's van of zijn die TE?
Wat lees ik? krijg je al bezoek in Aruba? tof man! geniet ervan he en ook als je ouders er zijn. Daarna zien we je snel weer in Wieert, waar komend weekend weer Kermis is. xxxx
PS groetjes aan de meiden!