Gelukkig geen brand - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Gelukkig geen brand - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Gelukkig geen brand

Door: Angelique Eijlander

Blijf op de hoogte en volg Angelique

29 Augustus 2007 | Griekenland, Athene

Hallo allemaal,

Hier weer een berichtje uit het nog altijd groene Samos. Na alle berichten die jullie in Nederland hebben gehoord, hier even een geruststellend bericht. Buiten een paar kleine bosbrandjes die binnen een uur geblust waren hebben we heir nog geen dramatische taferelen mee gemaakt. Hier lopen nog geen gekken rond die voor de gein een brandje starten, met dramatische gevolgen. We houden natuurlijk wel allemaal ons hart vast, want bij het minste of geringste kan het hier natuurlijk ook beginnen. De brandweer is in hoogste paraatheid gebracht, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Verder gaat alles goed hier. De maand augustus is alweer voorbij gevlogen en nu kijken we vol spanning uit naar wat september ons gaat brengen ( misschien een beetje regen :) ). De boekingslijsten liegen er niet om en het ziet er naar uit, dat we het heel druk gaan krijgen. Na september hebben we dan nog een relatief rustige en korte maand oktober en dan is Angeliki alweer bijna op de terugweg naar Nederland. Daar wil ik nog niet over nadenken trouwens!!!!!

Morgen komen neef Bram en Hans aan, dus dat wordt dolle pret. Ze zijn goed aangekomen in Athene en zijn daar nu de boel onveilig aan het maken. Heb gezegd dat ze maar wat uit moeten rusten daar, want hier is het gedaan met de vakantie :).

Ik zal binnenkort weer even wat foto's plaatsen, maar nu moet ik naar het strand, want het kan natuurlijk niet zo zijn, dat neef Bram en Hans tegenover een witte Angelique komen te staan ha ha ha ha.

Tot snel weer.

Dikke kus