Alweer half augustus geweest....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Alweer half augustus geweest....... - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Alweer half augustus geweest.......

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

16 Augustus 2007 | Griekenland, Athene

Kalispera allemaal, daar ben ik weer. Het heeft weer ff geduurd, maar had en heb wederom problemen met laptop. Nu doet ie het gelukkig weer even en dacht, kom laat ik op mijn vrije dag eens naar kantoor gaan en mijn dagboek bij werken.

Na 2 drukke en gezellige weken ben ik dus alweer een tijdje alleen. Ben weer helemaal bijgekomen nu en ben klaar voor de volgende gasten. Dat zijn op 30 augustus Bram en Hans. Dat zal wel een vermoeiende tijd worden, de 2 mannen kennende :), dus ik ben nu alvast aan het proberen om voor te slapen. Wil nog niet echt lukken, kan ik jullie wel vertellen. Afgelopen 3 dagen was onze contractmanager hier en daar ben ik gisteren maar eens even mee gaan stappen en dat is weer behoorlijk laat en zaat geworden, met als gevolg dat ik mijn buurman gevraagd heb om me naar huis te brengen en ik vandaag dus in Pythagorion mijn auto heb moeten ophalen. De mensen van de carrental company moesten alweer lachen, aangezien mijn auto daar disndagnacht ook al had geslapen :). Gelukkig was Joey vandaag op kantoor en die heeft mij mee genomen naar Pythagorion en daar heb ik mijn toyotaatje weer opgehaald. Raam nog open, sleutels er nog in, je weet wel hoe dat gaat hier :). Vanavond gaan mijn toyota en ik gewoon samen op tijd naar huis, aangezien ik morgen weer aankomsten en vertrekken heb ( ben soms best verstandig ha ha ha ).

Hoe was de vakantie van iedereen???? Kom maar op met de verhalen, want ben erg benieuwd. Ik heb zelf namelijk op dit moment weinig verhalen ( verhalen zat, maar niet voor iedereen geschikt ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ). Binnenkort gaan Joey en ik samen een dagje naar de overkant om lekker te shoppen. Ik denk dat ik aan het einde van de dag weer blij ben om terug op Samos te zijn, aangezien ik toch altijd een beetje kriegelig wordt van de mensen die aan je lopen te trekken. Gelukkig spreek ik een aardig woordje turks, dus als het me niet bevalt zeg ik er gewoon wat van ha ha ha. Verder is het hier met gasten nog steeds erg druk, maar dat komt vooral ook omdat er nog zoveel Grieken van buitenaf op het eiland zijn, maar over 2 weken wordt het weer wat rustiger. Het weer is hier ook nog steeds erg goed en vandaag zaten we alweer op een respectabele temperatuur van 37 graden. Zoals het er nu naar uit ziet, blijft het voorlopig ook nog wel zo. Ik denk dat als de temperatuur een keer onder die 30 graden komt, dat we hier dan allemaal met de jas aan zitten :). Zijn we helemaal niet meer gewend.

Ik heb trouwens ook de keuzes doorgegeen voor aankomende winter en ik zal die ook even met jullie delen. Op nummer 1 heb ik Thailand gezet. Natuurlijk hoop ik dat ik daar naar toe mag, maar dat is nog maar even afwachten. Ik hoop dat binnen nu en 2 weken te horen en dan laat ik het jullie natuurlijk ook weten.

Verder heb ik nu echt niets meer te melden, dus ik zal eens kijken of ik nog leuke foto's heb die ik kan plaatsen.

Veel kijk en leesplezier en tot snel.

Filakia

• 16 Augustus 2007 - 16:25

San:

Nou, als het aan mij ligt, mag je daar pas naar toe als hier de carnaval is afgelopen. Dan heb ik er geen problemen mee. Of... je zorgt dat je voor of tijdens de carnaval terug bent, dan is het ook geen probleem.
    Grapje ang. Thailand, hmmm lijkt me best leuk om daar een keer naar toe te gaan. Misschien komen carnaval en ik wel naar Thailand. Not bad!!
    xx

• 16 Augustus 2007 - 17:20

T. Jeanny:

Hallo Peperkind. Tja, je hebt gelukkig geen heimwee anders kwam je wel terug. Maar ik kan me er -na deze zomer hier in Nederland- wel wat bij voorstellen. Ook wij zouden eens een paar dagen achter elkaar zon kunnen gebruiken zo echt lekker rond de 25 graden en dan van 's morgens tot 's avonds lekker niets doen of op een terrasje. Hier zit je het ene moment in een straffe wind en dan weer in een regenbui en een enkele keer pik je een zonnestraaltje mee of is het zo benauwd dat je naar adem snakt. Ja wij Nederlanders zijn nu echt op de hoogte van de klimaatswisseling. We houden vol er komen betere tijden !? Ons vakantie verhaal is dat het afdak ons mooiste plekje op aarde is. Kenners weten waarom... 21 september a.s. gaan we naar Texel en dan straalt het vast van alle kanten (Koop toch maar regenlaarzen ...). Volgende week Daphne's verjaardag en dan gaan ook de Marellekes nog twee weekjes vakantie vieren (maar niet Samos wegens geldgebrek). We houden ons hier zo gezond mogelijk en wensen jou insgelijk. Geniet met de tijd van Bram (zal wel!) en ik stuur je nog iets per post ! Verrassing. Hou je goed - ook van Ome Jo knuffel T. Jeanny.

• 17 Augustus 2007 - 15:41

Mama:

hallo angel, en wat is de tweede keuze?surprise......weert???????????
    ja je boft maar met het weer. ik ben en blijf blank. verder alles goed hier. heel veel liefs en alvast veel plezier met de vakantie gangers. ik hoop dat wij ook nog kunnen gaan, want mijn knoken roepen om de zon, of in ieder geval om warmte. liefs mama.xxxxx

• 17 Augustus 2007 - 20:46

Rosan:

Hallo nicht en peettente van onze oudste, hier is alles goed. Nog een weekje werken en dan hebben we drie weken vakantie. Helaas komen we niet naar Samos. Maar ik zal ome Brammetje nog even bestoken met post enzo, (dan neemt hij maar wat minder bagage mee!!) Hier is alles goed Romy is weer naar school aan het gaan en na de vakantie gaat Daphne mee. Gelukkig is het geschreeuw dan over, want nu is het theater als ze mee naar huis moet en zuslief mag blijven. Ja onze kleine spruit is al bijna twee. Weet je trouwens al dat je peperkind op twee wielen kan fietsen?? Nou bij deze. Dikke knuffel hou je haaks en hopelijk tot gauw, heeft nu wel lang genoeg geduurd, tijd voor een knuffel in levende lijve!

• 20 Augustus 2007 - 21:11

Jacqueline:

dat gaat wel lukken thailand lijkt me... 15 dec mla mischien?? haha :) tsunamis iets minder dus niet naar phi phi want daar kom je niet weg met ''ik sliep niet'':):)

• 20 Augustus 2007 - 21:13

Jacqueline:

wie was trouwens je inkoper????????????
    G.?????:)

• 27 Augustus 2007 - 08:05

Bram:

Hee nicht!
    Het begint nu echt te jeuken!! Over 24 uur landen we in Athene, tenminste als het vliegveld er dan nog ligt..en anders maar met een parasjuutje, landen zullen we! Je krijgt alvast de groeten van Frank en Arnoux. Tot donderdag!!