Het begint te lopen nu
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
08 Mei 2007 | Griekenland, Athene
De eerste gasten zijn intussen ook al aangekomen en so far so good. Er zijn natuurlijk altijd wel een paar kleine dingetjes en overboekingen hebben we ook al gehad, maar niets wat we niet aankunnen. Het is hier wel wat drukker dan op Malta en in Bulgarije. Ik vind het wel lekker, dan blijven we tenminste lekker bezig. We hebben ook al een aantal excursies meegemaakt en ik moet zeggen, ze worden allemaal goed geregeld. We hebben ook een nieuwe excursie en die is me toch leuk................ WANDELEN!!!!!!! ALs ik ergens niet van hou, dan is het van wandelen. Onzin als je ook de auto kunt pakken :). Wandelen doe ik al genoeg tijdens werkuren :). Turkije is natuurlijk ook erg leuk om te doen. Eerst anderhalf uur bootje varen en dan flink shoppen in Kusadasi. Ik krijg binnenkort een pasje en dan kan ik ( volgens mij ) zo vaak over als ik wil. De eilandtour is erg mooi om te doen. Je ziet het geweldig mooie landschap van Samos en geweldige vergezichten. Iedere keer weer valt mijn mond open van al dat moois. Ik zal wat foto's erbij zetten, dan kunnen jullie zelf zien hoe of wat.
Heb gisteren eindelijk mijn dvd aan kunnen sluiten en heb nu dvd 1 gezien van seizoen 1 van Prison Break. Ben er nu al aan verslaafd. Gelukkig kan ik hier ook lid worden van de plaatselijke videoland( je moet een tax nummer hebben om zulke dingen te doen en jullie raden het al, ik heb een tax nummer. Eigenlijk ben ik nu al een halve griek, want met een taxnummer kun je zelfs een huis of auto kopen ) , dus ik zal me geen moment vervelen. Doe ik toch al niet, maar voor het geval ik een keer niet wil gaan uit eten ( gratis ) en op stap wil kan ik nu lekker thuis blijven.
Even wat reacties op jullie berichtjes:
Bram, je mag komen hoor. Als je het tenminste met mij uit kunt houden in 1 appartement.
Bob, Zelfs jij mag na je uitspatting op de Oelemarkt nog komen. Hier hebben ze gelukkig ook shotjes :).
Lewi-j ( vanne zaate hermeni-j oppe koekoeksweeg ), Vor uch hang ich det shirtje waal ff inne kast :). Doot-j Jack mer hieel vul groete en zegk det de bloes klaor hingt-j. Heb nog neet de Jack Special geintroducieerd, mer det kumpt-j nog waal.
Sannie en Doom, Alle ingredienten aanwezig um een geweldjige verkansie te beleve hi-j. Suc6 met ut inrichte vanne flat en blieef leef vor elkaar :).
Rosan, Bjorn en kids, Ik blijf hopen dat jullie kunnen komen. Of hier of in Kusadasi.
Tante jeanny, als jullie de jackpot winnen dan hoor ik het wel. Zorg ik dat het beste hotel van Samos wordt afgehuurd voor jullie.
Ik weet nu verder even niet meer wie er allemaal geschreven hebben, maar blijf vooral doen. Jullie weten ook dat de post hier in Griekenland ook werkt. Briefjes en vooral pakketjes ( Viev, San ) zijn van harte welkom :).
Volgende keer weer meer nieuws van Griekse bodem.
Heel veel liefs..........
08 Mei 2007 - 16:01
Mama.:
geweldig. ik snap wel dat het er goed vertoeven is. ben benieuwd of we het zelf nog nog kunnen mee maken. ja hier is het weer nu niet zo geweldig.maar we blijven hopen op de zon.pap en ik hebben zondag op de oelemarkt , jawel, bij de kardinaal op terras gezeten. jammer dat ik je blouse niet bij me had.!!! had me mischien een hoop geld bespaart????????? verder hier alles goed. doe de weertenaren,die a.s vrijdag komen de groeten van ons. heel veel plezier . liefs mama. -
08 Mei 2007 - 16:31
T. Jeanny:
Hallo peperkind,
Fijn dat het zo goed bevalt. Jammer dat je je er alweer thuis voelt ! Ik maar blijven hopen dat ze nog eens in Merkelbeek terecht komt....Maar wie weet na de bezoeker die jarig is op 15 mei !! Mijn zegen heb je dat weet je. Maar goed. Ik blijf gokken op de jackpot of op de erfenis (!?) en dan kom ik beslist, al is het alleen .. Hier gaat alles zijn gangetje. Komend weekend erg druk met verjaardag en 6wekendienst en dan direkt nog een toneeluitvoering maar daarna gok ik er op dat ik het rustiger krijg (Dan krijg ik twee dagen de kids per week met slapen, maar dat is alleen maar leuk). Zeker als het weer weer beter wordt want nu is het echt herfst maar ja iedereen schreeuwde om regen en dat hebben we nu. Het is zo slecht dat zelfs Lambertje maar zijn ijssalon heeft dicht gemaakt. Begrijp je ! Maar ook dat overleven we (helpt niet tegen de vreetzucht). Wat is er eigenlijk met die blouse - begrijp er niets van. Dus lieve meid hou je goed geniet dubbel op en hou je ogen open, dikke knuffel en tot een volgende keer. Groetjes Jeanny -
09 Mei 2007 - 11:08
Marianne:
ja zusje, dat is een verhaal apart en daar weet ikzelf het fijne niet van! je hoeft niet alleen te gaan , ik wil wel mee!!!!! groetjes je zus.moeder van je petekind. -
12 Mei 2007 - 10:31
Brigitta:
Nog even en dan hebben we een paar dagen rust. Kan ik weer eens lekker in bad gaan. Laat hem niet te veel samos wijn drinken, want je weet wat de gevolgen er van zijn. Veel wandelen is wat die graag doet en ik heb begrepen dat er een excursie is waar hij zich voor wilde opgeven. Veel groetjes van Brigitje en Royke en die lastige Gijs. En een pootje van Roxy. -
15 Mei 2007 - 12:44
Elles:
He die Annie,
Ik vond het geweldig die paar dagen op Samos!! Hoe gaat het in Kokkari? Heb je mijn cadeau gekregen van de receptioniste(vh hotel)? We hebben de laatste avond nog lekker gefeest in Pythagorion. Waar was je nou? groetjes Elles -
16 Mei 2007 - 10:41
Vivianne:
Ha Angie,
Ik heb al twee keer een reactie geplaatst maar die is er daarna weer af. ik zale r maar vanuit gaan dat dat te maken heeft met de laptop ofzo, en niet dat jij ze eraf gooit ;)
Kben wat het weer betreft wel jaloers op je hoor. Stuur je voor ledub en Meijel een aantal graden deze kant op? Of laat ze eventueel brengen door een paar lekkere grieken hahaha! die proppen we er wel bij in de tent!
Afgelopen week zat ik in Barcelona met mijn pa en daar was het 25 graden, terwijkl hier de eerste plensbuiten toen kwamen. Dus ik ben het ergste ook ontvlucht ;)
Ik zal eens kijken of ik een leuk pakketje kan opsturen. Nog wensen? Tijdschriften ofzo? greetz and kisses from robbie and vievke! -
17 Mei 2007 - 16:26
Mama.:
wat gebeurt er af en toe met de pagina? er vallen dan stukken tekst weg.????? fijn dat het bij jou zo warm is. hier valt het tegen. maar ik weet zeker dat de vakantie gangers die nu bij jou zijn ,de zon meebrengen, toch? verder hier alles rustig. groetjes en een knuffel van mams.xxxx