Nog anderhalve week - Reisverslag uit Sofia, Bulgarije van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Nog anderhalve week - Reisverslag uit Sofia, Bulgarije van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Nog anderhalve week

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

21 September 2006 | Bulgarije, Sofia

Nog anderhalve week te gaan en Angeliqueje is weer terug op nederlandse bodem. Het ticket is definitief geboekt op 2 oktober. Ik vertrek vanuit Bulgarije om 09.10 uur en ben om 11.15 weer op Schiphol. Gelukkig is dat een maandagmorgen en is het rond het spitsuur dat de ophalers ( lees, die werkeloze man die mijn vader is :) en mijn moeder niet kan wachten tot ik er weer ben :) )moeten vertrekken uit het limurgse, dus wat willen we nog meer? Helaas was het niet mogelijk om naar Dusseldorf te vliegen.

Ik krijg nu dus een hele drukke week hier. Ik moet zorgen dat alle boeken weg zijn uit de hotels en dat de borden leeg zijn. Nu is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want naast mij vertrekken er ook 73 van mijn gasten. Ik heb in de 14 hotels die ik heb, nog in 11 hotels gasten zitten tot de laatste dag. Lekker makkelijk dus. Daarnaast moet ik natuurlijk ook zorgen dat alle administratie in orde is. Bulgarije gaat namelijk dicht, dus er in de winter niemand hier. Natuurlijk moet ik ook zorgen dat mijn koffers nog dicht gaan. Ik heb zoveel rotzooi, dat ik niet weet hoe ik het mee moet krijgen. Ik vind wel weer een manier.

In Nederland heb ik lekker 4 weekjes vakantie voordat ik naar Malta vlieg. Ik vlieg op 29 oktober weer naar het zonnige zuiden. Eerst hebben we natuurlijk nog een groot feest op 21 oktober. Ik geloof dat er iemand 30 wordt. Ze zeggen dat ik dat ben, maar daar geloof ik niets van. Toch nog eens in mijn paspoort kijken :)
Ik hoop natuurlijk dat iedereen komt op 21 oktober. Als het dan toch zo moet zijn dat ik 30 wordt, dan wil ik dat met een knalfeest vieren. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Even een reactie op de berichtjes van afelopen keer. Tante Jeanny, het wordt nu toch echt tijd dat jullie een keer naar Malta komen. Ik kan me voorstellen dat dat makkelijker is dan Bulgarije. Hier kom je er niet in met een ID kaart en op Malta wel. Mama, ben maar niet bang, ik zal meer tijd voor je hebben dan je lief is :) Je zult blij zijn als ikeen dag niet thuis ben :) En natuurlijk Kelly gaan wij leuke dingen doen als ik thuis ben. Ik weet hoe blij je altijd bent als je mij ziet en hoeveel je me altijd mist :) Misschien kan iemand mij ook vertellen of dat broertje van mij nog leeft? Ik geloof dat hij Lesley heet en ontzettend lekker kan koken. Als hij nog geen baan heeft tegen de tijd dat ik terug kom, kan die mooi mee om me op te halen. Dan is de schok niet zo groot als ik hem thuis in de badkamer aantref ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Nou luitjes, ik denk dat dit de laatste mail is geweest vanuit Bulgarije. De foto's houden jullie te goed, want die staan op de camera van Joseph. Zodra ik hem weer zie, dan zet ik de foto's erop.

Ik wil jullie wederom bedanken voor jullie leuke berichtjes op mijn site en ik hoop dat jullie ook wee genoten hebben van mijn avonturen.

Heel veel liefs en tot over anderhalve week.

• 21 September 2006 - 14:59

René Habets:

hoi liekske!
    het is een tijd geleden dat je iets van deze verloren gast vernam hihi maar hier is ie dan :)
    Ik moet zeggen dat ik het steeds weer super vind wat jij allemaal mag beleven, helaas had ik deze zomer een gast in huis anders had ik je zeker komen opzoeken daar in(BG)ik heb er altijd graag een keertje heen willen gaan maar dit jaar was bulgarije bij mij op bezoek! haha
    ik zou graag nog eens contact met je op willen nemen als je dat goed vind, heb namelijk wat advies nodig!
    wens jou een fijne thuiskomst en een geweldige verjaardag.
    groetjes uit voerendaal.

• 21 September 2006 - 16:27

Mama:

hallo lieverd. nou nu kunnen we gaan aftellen. heb je echt zoveel bagage? moet ik dan toch nog die kant opkomen? wij zijn er in ieder geval op 2oktober.sterkte met de laatste loodjes. liefs en een dikke knuffel. mama.

• 21 September 2006 - 21:13

Sannie!!:

Joh Ang. Ik ben 2 oktober vrij en ik zal zorgen dat het bier klaar staat. Even kijken.. 11 uur landen,.... 13 uur gaat kroeg Veugelers open... hahahahaha. Ik hoor het wel wanneer je een gaatje hebt om bij te drinken...euh.. kletsen :) liefs

• 22 September 2006 - 06:18

Angelique:

YoYo Sannie, lijkt me een strak plan. 13.00 is misschien wat krap, maar een uurtje of 2 - 3 later moet lukken :)
    Ha Rene, Wat leuk om weer eens wat te horen. Natuurlijk mag je me bellen of smsen als ik weer in het nederlandse ben. Het nummer is dan nog steeds 06-53573373.
    Mama, neem je me alvast een witte boterham ( zonder boter ) met Maaslander kaas naar de luchthaven? En beduvel me niet, want ik weet echt nog wel hoe Maaslander smaakt :)
    Tot heel snel allemaal!

• 22 September 2006 - 08:37

Mama:

waarom zou ik jou beduvelen? wij eten zelf toch ook maaslander! o en over dat drinken overdag dat hebben we afgeschaft! dat doen we alleen nog maar s'avonds!!!! liefs en tot hoors. knuffel mams.

• 23 September 2006 - 10:51

Rosan:

Ha nicht, fijn dat je nog eens terugkomt. Ik denk dat je tijd te kort hebt die weken, als je er maar aan denkt dat ik die tijd ook nog steeds op mijn luie gat zit!! En een catan avondje past dat er ook nog bij? Buiten al die activiteiten die je met je petekind gaat ondernemen?!

• 24 September 2006 - 10:53

Kelly:

laat ik nou vrij hebben op 2 okt. misschien kom ik ook wel mee naar schiphol..... is wel vroeg he. met je broer lesley gaat alles goed. ik denk laat ik maar wat horen want die moeder van he doet het ook niet. lesley is aan het werk bij parc de ijzeren man. niet voor vast maar op oproepbasis. gisteravond naar de kermis geweest. erg leuk weer dit jaar. het weer was ook goed. het was gewoon 's avonds nog 23 graden. alsof we op de boulevad liepen!!!
    tot 2 okt. liefs je zusje

• 24 September 2006 - 11:32

Sandra:

Hey Angelique,

Succes nog de laatste dagen en tot snel!

Gr Sandra

• 24 September 2006 - 12:51

Vivianne En Rob:

Ha Angie
    We kijken er erg naar uit om je weer te zien en we gaan er echt een feestje van maken de 21e! Succes de laatste weken, zal wel een dubbel gevoel zijn zeker?
    Ik heb een aantal foto's van onze vakantie op een website gezet, dus ik zou zeggen; kijk en huiver... ohnee, dat laatste ook weer niet. kel, Kijk ook even de, foto's van Aqua Parc staan er ook op! www.yes2mms.nl en dan het album bekijken van Vievke.
    groetjes Viev en Robbes

• 25 September 2006 - 04:45

Angelique:

Leuk Kel als jij me ook op komt halen. Als je denkt dat dit vroeg is, moet je maar even denken aan mij. Ik sta om 6 uur jullie tijd al helemaal bepakt en bezakt op de luchthaven. Bedankt voor het iets laten weten over ons broertje. P.s. Kel, maak je maar op voor een dag goed shoppen, want ik heb kleding nodig die past!
    Rob en Viev, wat een leuke foto's. Die kerel van mij is niet zo heel fotogeniek heb ik gemerkt :) Zal even met hem oefenen voor volgend jaar ha ha ha.
    Rosan, plan maar alvast een avondje of middagje catan. Gezellig dat jij ook nog thuis bent, kunnen we er samen op uit met de kids.

• 25 September 2006 - 07:06

Mama:

ja ja ik hoor het al. ik zal alvast een dagje reserveren, zodat ik zeker weet dat ik nog aan de beurt kom. wat dacht je van donderdag 5 oktober? dus jongelui niets afspreken op die dag , want dan is mijn dochter voor mij alleen.!!!!!! angie, succes met de laatste loodjes en tot maandag. liefs mama.

• 25 September 2006 - 07:31

Mama:

nog even dit..... op 17 oktober gaan wij oma grietje ophalen om op jouw verjaardag te komen, want oma kan niet naar de microbar meer op haar leeftijd!!! dus ook die dag is gereserveerd~!!! voor de rest zoeken jullie het maar uit onder elkaar. doeiiiiiiiiiiii .mama.

• 25 September 2006 - 10:11

Lonneke:

Yo Annie.. ik heb je broertje nog gezien op stap gister op de kermis.. tja dat mis je weer.. maar ik kan je wel zeggen dat je niet zal schrikken hoor als je hem op de badkamer tegenkomt..... :) ik zou dat iig niet doen.. ;) ;)

• 25 September 2006 - 16:49

T. Jeanny:

Hallo bijna dertigjarig peperkind. Hier toch nog een reaktie. Ik reageer wat laat omdat ik de afgelopen week van alles en nog wat - van leuk tot zeer slecht heb meegemaakt, dus heb alle eerdere reaktie al gelezen en zie dat er weinig vrije tijd komt, helaas voor jou...Nou over dat Bulgarije dicht gaat, daar denk ik het mijne over: Maar goed dat ik nooit moeite heb gedaan aldaar te komen. Over dat knalfeest: daar zijn we al voor aan het oefenen (ja met drinken !) en nu komt natuurlijk iederen want je bent langs al die andere uitgaven heen geschoten ! Wat je broer Lesley betreft: bij het afscheid van je vader werd hij de enige standvastige genoemt die zich er wat van aantrekt wat er zoal rondom je ouders gebeurt ! Daar hebben wij dus maar eens bij gelachen. Wat dat werkloos zijn van je vader - daar geloof ik niets van met zo'n vrouw en kinderen ... Maar goed. Ik hoop dat alles ingepakt komt en je een goede vlucht hebt. Jouw peperkind wacht ook vol ongeduld. We zullen oefenen met haar te leren wie je ook alweer bent. En dan nog een PS-je zoals dat hoort: Ik kom beslist naar Malta maar wanneer weet ik nog niet. Hou je goed. Sterkte de laatste daagjes en tot kijk. Liefs T. Jeanny. (Ome Jo zegt blijft ze zo lang...)

• 26 September 2006 - 08:42

Marianne:

hallo lonneke, grag zou ik je namens angelique willen uitnodigen voor haar verjaardags feest op 21 oktober. helaas hebben we geen adres van je. zou je me dat willen geven? je mag me ook bellen,0495-540686. groetjes .

• 26 September 2006 - 13:16

Lonneke:

HA !! uiteraard ben ik v/d partij.. staat in de agenda. mijn nr is 06-46022219 Gr. Lonneke

• 26 September 2006 - 13:26

Lonneke Again..:

Trippaardstraat 30
    6017 AN Thorn

• 28 September 2006 - 20:05

Marianne:

hallo ,heeft er iemand het email adres van neef bram? lesley gaat tot nu toe mee naar diepenveen.wat gaat dat kosten? groetjes marianne.

• 28 September 2006 - 21:36

Lonneke:

Marianne, kun je vragen of Lesley mij even wil smsen ?? dankje...

• 29 September 2006 - 21:47

Cindy:

Ik wens je veel succes met het inpakken van je spullen :))
    en een goeie reis natuurlijk. groetjes

• 01 Oktober 2006 - 11:46

Mama:

de laatste dag.geniet er maar van. morgen ben je er gelukkig weer! ome louis zit zich al te verheugen!! een goede vlucht en succes met afscheid nemen. liefs mama.