Het einde is in zicht - Reisverslag uit Sofia, Bulgarije van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Het einde is in zicht - Reisverslag uit Sofia, Bulgarije van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Het einde is in zicht

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

10 September 2006 | Bulgarije, Sofia

Hallo allemaal,

Nog 3 weken en dan ben ik weer bijna in ons kikkerlandje. Waarschijnlijk vlieg ik op 2 oktober met de laatste Transavia vlucht terug naar Amsterdam. Dan zit het korte seizoen er weer op. Ik moet zeggen dat het al met al redelijk snel is gegaan. Ik moet nu natuurlijk wel nog even 3 weken stevig aanpoten, maar dat gaat me nog wel lukken.

Ik heb in die paar maanden natuurlijk ook het een en ander aan bezoek gehad en ik moet zeggen dat ik dat wederom heel erg fijn heb gevonden. Rob en Vivianne, Kelly en Jimmie en Roy en Jenny, ik vond het hartstikke leuk dat jullie er waren. Het leidt mij een beetje af van het werk en ik kon nog eens even lekker in het weerts lullen. Kelly, ik neem flight 93 mee en die andere dingen waar je me om gevraagd hebt ( als ik die wederom niet vergeet :) ). Overigens heb ik ook seizoen 1 en 2 van Lost gekocht, dus die kun je ook lenen als ik terug ben.

Natuurlijk is Joseph ook hier geweest, zoals jullie weten. Hij is ipv 2 maar liefst 3 weken hier geweest. Alles is goed gegaan en zijn nog steeds even verliefd. Jullie zullen dan ook niet schrikken, dat ik eind oktober weer terug naar Malta ga. Ik kan wederom voor TUI werken daar en de rest van de tijd zoek ik wel iets of ga met Michiel ( van OAD vorig jaar ) maar weer naar de Bingo. Ik probeer wel om met sinterklaas en carnaval in het limburgse te zijn, maar dat hangt even van de financien af. Ik weet dat er gesproken is geworden over wintersport, maar ik weet niet of bruin dat kan trekken. Dan moet september hier wel een supermaand worden :)

Nicht Rosan, begin mijn petekind er maar weer op voor te bereiden dat haar peettante terug komt en heeeeeeeeeel veel tijd heeft. Ik verheug me erop haar weer te zien! Hoe is de 1e verjaardag van Daphne geweest? Hebben jullie mijn kaartje gekregen? Ik had een echt bulgaars kaartje op de bus gedaan.

Zo lieve luisteraars, ik ben er weer weg van. Ik ga me weer aan mijn verslaving begeven en wel het volgen van de serie Lost. Ik heb in 1 week tijd het complete eerste seizoen gekeken. Dat zijn ongeveer 25 afleveringen!!!!!!!!!! Oh wat heb ik het druk :)

Ik had de vorige keer wel geschreven dat ik en skype-adres had, maar niet welk. Hier komt het dan.....angelique.eijlander Is eigenlijk niet zo moeilijk :)

Nu ben ik echt weg!

Veel liefs uit Bulgarije

• 10 September 2006 - 17:25

Mama:

hallo angie, fijn dat je weer bijna naar huis komt. hou je wel een dagje vrij voor je moeder? dan gaan we eens lekker shoppen!!! de verjaardag van dahpne was leuk, maar druk. veel plezier nog en tot hoors. liefs mama.

• 10 September 2006 - 18:38

Cindy:

wat gaat de tijd dan toch weer snel he!
    Geniet nog maar even van de laatste weken in bulgarije en een goede terugreis alvast!
    groetjes

• 11 September 2006 - 13:11

T. Jeanny:

Nou peperkind het zal leuk zijn je weer eens te zien. Van dat veeel tijds daar ben ik dan wel eens benieuwd naar of je dat ook gaat uitvoeren. Komt Ome Joseph ook nog ?? Malta is prima vind ik toch echt Europees (kan ik met een identiteitskaart daar komen?). Je ziet ik blijf mijn best doen. Gelukkig dat anderen het wel kunnen trekken...Wat betreft een skype-adres daar wet ik niets van. Daphne's verjaardag is gevioerd en was best leuk 't is en blijft een kinderfeest. We verheugen ons nu op het afscheide van je PA en dan: Natuurlijk verheugen we ons ook op jouw verjaardag - de uitnodiging was duidelijk !
    Verder gaat hier alles zijn gangetje. Hou je goed en tot kijk dan maar. Groetjes tot kijk.

• 12 September 2006 - 13:42

Rosan:

Ha die nicht, Nee helaas geen kaartje van je ontvangen. Romy zal die aandacht wel leuk vinden. Ze begint al echt groot te worden maar dat zul je wel merken als je haar weer ziet. Lost is ook mijn favoriete ding, maar als het goed is heb ik seizoen 1 en 2 gezien op tv en wacht nu dus vool sehnsucht af!! Dus je bent er toch bij met het feestje van Bram? Nou we moeten nog even op je wachten maar ik ben blij als je er weer bent en we even lekker kunnen knuffelen!! Groetjes en een dikke kus van ons allen, maar vooral van Romy!!

• 12 September 2006 - 20:49

Kelly:

ha zus, fijn dat je weer naar huis komt. hahahahaha.(grapje) ik draai nu ploegen dus ik heb heb om de week 's middags vrij. kunnen we wat leuks doen. neem je voor jim een shopska salade mee? hahaha. heb mijn lolbroek aan. tot snel. je zusje