Weer alleen - Reisverslag uit Valletta, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Weer alleen - Reisverslag uit Valletta, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Weer alleen

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

21 Juni 2005 | Malta, Valletta

Gisterenochtend om 05.30 was het dan zover! De taxi stond klaar om de bagage van Bjorn, Rosan en Romy weer naar de luchthaven te brengen en ik heb ze zelf naar de luchthaven gebracht. Helaas was het weer voorbij! Na te hebben ingecheckt, was het tijd om door de douane te gaan. Toen kwam het grote moment van afscheid. Gelukkig was ik niet de enige die het niet helemaal droog kon houden. Wat zijn die 2 weken omgevlogen zeg. Natuurlijk heb ik geprobeerd om in die 2 weken het hele eiland aan ze te laten zien en ik denk dat dat ook aardig gelukt is. We zijn zelfs op plaatsen geweest, waar ik nog niet geweest was ( waren een beetje fout gereden ). We zijn ook nog met de auto naar Gozo geweest. Dat was een topper denk ik! Ik hoop natuurlijk dat iedereen het naar de zin heeft gehad ( ik in ieder geval wel ).

Dit was even een kort berichtje, maar er zitten gasten op mij te wachten, dus ik moet weer aan het werk.

Liefs en tot snel.

• 21 Juni 2005 - 15:07

Arnoux:

Oohhhh, jammer he! Maar er komen snel genoeg weer andere vriendjes en vriendinnetjes toch?? Gr.@rnoux

• 21 Juni 2005 - 16:45

Peter En Marianne:

Wat triest he zo alleen. Maar ik denk dat het maar voor korte duur is of niet? Je hebt genoeg te doen dus vervelen zal je je niet. Liefs pap en mam

• 21 Juni 2005 - 16:59

Sandra:

Over 10 daagjes staan de volgende bezoekers weer op de stoep, dus geniet nog maar even van je rust, haha!

Gr San

• 21 Juni 2005 - 17:00

Jacqueline:

ja het wordt hoog tijd dat wij weer eens meeten, vanavond dus, voorlopig lig jij te pitten.... jouw ga ik dus zo wakker bellen! tot zo!

• 21 Juni 2005 - 20:07

T. Jeanny:

Ja meisje maar ze stralen van plezier hoe gezellig en leuk het is geweest en dat maakt het afscheid vast goed. Romy ziet er opperbest uit. Jammer dat zijk me nog geen verhalen kan vertellen hoe het was. Maar Rosan -net nog samen op het ijs-terras gezeten- vertelt enthousiast. Ik heb al voorzichtig eens gevraagd of we je wel nog terug zien.
    Nu alle moeite doen om je twee tantes er in augustus naar toe te kunnen laten gaan. Zo het is laat ik mkoet ook sluiten want moet morgen Oma-dag vol maken. Groet en tot hoors.

• 22 Juni 2005 - 05:57

Cindy:

Hoi Angelique,
    Het is fijn om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt op Malta. Hier is het nu ook erg zomers weer, maar dat wist je al wel denk ik. Ben aan het werk, extra vroeg gegaan des te eerder kan ik naar huis! Zit nu al op kantoor te zweten! Maar dat zal jou weinig doen, jij zit daar goed! Werk ze...
    Groetjes xxx

• 22 Juni 2005 - 10:40

Kwiebke:

hoi angelique,
    aan dat kleurje van je te zien is er toch zon genoeg hoor. Ik kijk iedere keer bij de fotoos maar ik mis er nog steeds eentje. Hij is toch nog niet kapot he !
    helaas heb ik geen tijd je op te zoeken maar we zien je wel weer terug @ the kwieb. xxx james

• 23 Juni 2005 - 14:17

Chrissy:

Een blonde negerin...Hmm okeej! ;)

• 27 Juni 2005 - 14:00

Jacqueline:

nou de blije fotos staan erop hoor, vreselijk gelachen erom..

• 27 Juni 2005 - 17:08

Marc:

wat een blijdschap daar in malta !!!!

• 27 Juni 2005 - 21:18

Sannie:

Ang. Leuk die foto's!!
    En september komt steeds dichter bij.....
    HOLLEE!!!!
    liefs en tot hoors!

• 28 Juni 2005 - 13:43

Janneke:

wat een Happy foto's zeg! Zo te zien hebben jullie veel lol! En niet té bruin worden he? (als dat nog lukt dan)
    Have Fun!