Nieuwe foto's
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
16 Juni 2005 | Malta, Valletta
Daar ben ik weer!! Zoals jullie kunnen zien heb ik nieuwe foto's op de site gezet. Op dit moment wacht ik nog steeds op de foto's van Romy. Die zweven ergens tussen de computer van Jacqueline en die van mij. Hopenlijk zijn ze er morgen. Het is wel een gedoe met die foto's, want ik moet ze op de computer van Jacqueline opslaan en zij moet ze doorsturen naar mij. Stap voor stap komen ze er wel. Ik denk dat de foto's voor zich spreken, maar ik zal er nog even commentaar bij geven. Die eerste foto, dat ben ik dus :) Zoals jullie zien, nog niet veranderd! Die andere foto's zijn waar ik op sta zijn genomen aan het zwembad van het Hilton hotel. Niet de meest gunstige, maar ja ik ben nooit echt fotogeniek geweest. Op de andere foto staat Jacqueline met haar dochter Karin ( waren ook bij het Hilton heel toevallig )! Op de rest van de foto's staan Manou, Ron en Mark.
Hier gaat verder nog alles goed. Ik heb het nog steeds prima naar mijn zin en denk er voorlopig niet aan dat ik ooit nog terug moet komen.
Met de familie gaat ook alles goed en ik doe mijn best om ze Malta van de beste kant te laten zien. Op dit moment zijn we al bijna het hele eiland rond geweest en zijn we op plaatsen geweest, waar zelfs ik nog nooit was geweest ( krijg je als je verkeerd rijdt :) ). Helaas werkt het weer niet helemaal mee. Het is wel ontzettend warm, maar de zon laat het een beetje afweten. Als iemand die gezien heeft, kan hij/zij zich bij mij melden, dan ga ik de zon persoonlijk halen. De gasten beginnen nu ook een beetje te klagen, want ja in Nederland schijnt de zon wel.
Ach ja, je kunt niet alles hebben!!!!!
Zo, ik ga nu lekker naar huis en genieten van mijn nog korte vrije avond. Tot snel weer.
Liefs Angelique
16 Juni 2005 - 19:03
Sannie:
Yo ang,
Bruine!!! Je ziet eruit als een neger met wit haar!! hahaha. Best apart. Maar zo te zien gaat het je goed en daar ga ik er nu een (of meerdere) op drinken!! Hasta la pasta!! -
16 Juni 2005 - 19:59
Mama:
nee nog niets veranderd! nou zoveel zon hebben we in nederland ook niet, dus niet klagen.
je doet net of het zo erg is als je weer terug moet komen, je moet blij zijn als we je nog terug willen!!!! de foto's zijn leuk, nu maar opo die van romy wachten,ze komen al bijna weer thuis. waneer komen je tantes nou? heel veel groeten en tot hoors, je mag ook wel bellen hoor! doeiiiii -
17 Juni 2005 - 14:40
Chrissy:
Heej,
Sandra heeft helemaal gelijk, ga je maar eens goed wassen!! ;)Leuke foto's! Werk ze!! -
17 Juni 2005 - 17:36
hallo angie
wat leuk he die foto's? romy ziet er lekker uiten de rest doet het ook goed,zo te zien! nog maar drie nachtjes slapen en dan is het al weer voorbij.
geniet er nog maar even van
heel veel groeten aan allen. fijn weekenden tot hoors. liefs mama -
18 Juni 2005 - 07:39
Eugenie:
Ha die Angelique.
Je was de zon kwijt,nou die schijnt hier in het weerterland.Zul je toch even terug moeten komen om hem te halen.
Doe trouwens maar niet want we zijn blij met de eerste zonnestralen en jij hebt daar al genoeg gehad.
In Weert gaat alles zijn gangetje,over twee weken braderie,dan gaan we weer eens ouderwes stappen.Jesper uitbesteed aan opa en oma.
Geniet nog van je verblijf op Malta,het zal wel steeds drukker worden met zonaanbidders.
Tot schrijfs.
Liefs Eugenie -
20 Juni 2005 - 08:12
Kelly:
ja hallo. aan warmte alleen heb ik niks. die zon moet ik ook hebben hoor anders zijn de kleuren weg in de zee als we gaan snorkelen. jim probeert nog even het ticket te laten veranderen om 2 dagen ofzo langer te blijven. wat een leuke foto's van rosan bjorn en mooie romy. nou, we horen elkaar wel weer.
liefs je zus. -
20 Juni 2005 - 12:36
Mama:
snik,snik, nu zijn ze alweer weg! wat gaan die weken toch snel om he?
het zal wel even wennen zijn om weer allen in je flat te zijn. maar niet voor lang denk ik ,want dan komen de volgende toch alweer?
en zo gaan de maanden snel voorbij. hier is het erg warm en ik lig dan ook op apegapen, dus voor mij geen 30 graden. hou je taai,lifs mama -
20 Juni 2005 - 14:25
T Jeanny:
Nou ik heb 'ze' gezien en kort gesproken. Zijn lekker aangebruind en goed gevoed en stralen. Dus zeker weten dat ze het reuze naar hun zin hebben gehad. Zeker nu ik hoor dat niet alleen jij maar ook hun een traantje hebebn moeten pinken ! We -want zelfs Ome Jo kwam om 4 uur al kijken of alles weer behouden thuis was -zijn dus reuze blij dat ze terug zijn.Bedankt dus voor de goede opvang van mijn kids. Liefs T. Jeanny.