Alweer donderdag
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
14 April 2005 | Malta, Valletta
15 April 2005 - 10:20
Cindy:
Nou zo te horen gaat het je goed! Houden zo. Ik wens je in elk geval succes voor je eerste ontvangst! Hoe is het weer nu? Al wat zomers? Groetjes, ook van Hans -
15 April 2005 - 10:56
Chrissy:
:)Opstap wordt er al gevraagd wanneer de foto's komen?? Die voor in de Kwieb bijvoorbeeld!!:P -
15 April 2005 - 11:24
@rnoux:
Heb je ook n tv??? Anders is het ook zo saai op de bank.... -
15 April 2005 - 12:06
Wendy:
Hee nicht!
Wat geweldig allemaal. Geniet ervan (tis om voordat je het weet). Enneh... schiet eens op met die foto's. kwil ook een beetje meegenieten... Dikke knuffel uit Buchten!! -
15 April 2005 - 12:57
Kwiebke:
zo'n afscheid is natuurlijk nooit leuk maar..... volgens mij mis je ons niet zo erg daar. Ik ben benieuwd wanneer wij de foto's te zien krijgen, ook met kwiebpetje. Dikke kus van iedereen uit de kwieb. doeiiiii -
15 April 2005 - 19:21
Mama:
hoi angie
ik hoor het al,tijd om te vervelen heb je niet!
dacht je toch nog even in weert te zitten met je auto?
nou we zijn benieuwd naar zondag. groetjes mama -
15 April 2005 - 21:14
Jacqueline:
nou ik ben toch maar even gaan kijken om te lezen wat je toch allemaal schrijft. Je hangt nu in het uitgaanscentrum rond en ik ben eidelijk thuis van gozo. DUik zo mijn bed in om mijn roes uit te slapen.... zie eruit!!! hoop dat je het leuk hebt, zie je zondag, morgen lekker slapen ik sms je zondagochtend om 18.00 uur. Groetjes uit san gwannie Jacqueline -
15 April 2005 - 21:14
Jacqueline:
zondag om 0600 uur dus... hahahaha -
16 April 2005 - 09:54
Esmé:
He hallo,
wat leuk om te lezen dat het je zo goed bevalt, ik zou haast jaloers worden. Ben benieuwd naar je foto in unioform....
Heel veel succes morgen met je eerste ontvangst, zet hem op en we zullen je blijven volgen!!
Heel veel groetjes oet Zitterd, wij werken hier nog maar wat. Tot gauw! -
11 Mei 2005 - 15:09
Lesley:
zo nu eerst een bavaria!!!!