Nog een paar uurtjes...............
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
18 Maart 2005 | Nederland, Weert
Ik hoop jullie vanaf volgende week weer allemaal te zien!
18 Maart 2005 - 11:14
Janneke:
Grussgott Angelique! Heel veel plezier op je wintersportvakantie!! Breek niets want dat is vrij lastig in Malta! Geniet ervan! Hals und Beinbruch! -
18 Maart 2005 - 11:55
Cindy:
HA!
Ik wens je een hele fijne vakantie... rust maar goed uit voor je aan het grote avontuur begint?? maar ja... alsof jij in Mallnitz zult uitrusten.... Groetjes -
18 Maart 2005 - 14:50
Marieke:
Haa Angelique! Ik wist niet dat je vandaag op vakantie zou gaan, anders had ik je gister nog wel ff een fijne vakantie gewenst..maarja bij deze dan maar:)! veel plezier!X -
18 Maart 2005 - 14:59
Joep:
Hoi Angelique,
Veel plezier daar met de ski-leraren. Tot volgende week! -
18 Maart 2005 - 18:03
Marc:
Angelique, fijne vakantie en feest ze in de schnee !! -
18 Maart 2005 - 18:49
Sannie:
Joh Ang.
Veel plezier op de latjes!! Und niks breken!!
Bis in die praumenzeit!! -
19 Maart 2005 - 01:19
René Habets:
Hé funny Angelique!
leuk dat je dit weer ff laat weten,geniet er iedere keer weer van!!!!
Wens je bij deze dan ook weer een prettige reis toe en veel sterkte!
heeeeeel veeeeeel liefs!
René....... -
19 Maart 2005 - 10:21
Vanessa:
He, veel plezier op wintersport. Ik zit al twee weken in de heerlijke zon hier op Fuerte. Zorg dat je heel terug komt, want je moet nog een heel seizoen in Malta. Heb trouwens van collega´s gehoord dat het een top-bestemming is. Veel plezier!!! -
22 Maart 2005 - 17:28
Sannie:
Zeg Angelique, lopen er in Mallnitz geen lekkere skileraren rond, of krijg ik die verhalen pas te horen als je terug bent. Ik iedere dag op jouw site kijken in de veronderstelling dat alle "hals und bein-bruchen" er vermeld worden. Maar het valt weer vies tegen!! hahahhaa!! Nou goed, dan maar wachten tot volgende week. Als je maar niet denkt, dat je er met Malta zo gemakkelijk vanaf komt. Zoo, en dat is korter dan dierentuin!!