Hier is ie dan
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
15 Maart 2005 | Nederland, Weert
Hier is ie dan: HET dagboek!!!!!
Vanuit Malta probeer ik jullie vanaf 10 april via deze manier op de hoogte te houden van mijn spannende avonturen op Malta. Als het goed is vertrek ik zondag 10 april vanaf Amsterdam naar Malta en wordt ik daar opgevangen door Jacqueline. Zij is ter plaatse mijn chef. Vanaf 10 april tot 16 april heb ik de tijd om het eiland en de mensen ter plaatse te leren kennen. Op Malta krijg ik ook een auto, waar ik lekker in kan scheuren. Het enige wat een beetje wennen zal zijn, is dat ik links moet gaan rijden. Ach, na 1 keer de verkeerde kant van de rotonde te hebben gepakt, zal het wel lukken. Op 17 april is het dan zover en komt de eerste lading toeristen het eiland overspoelen. Dit wordt dan meteen mijn vuurdoop. Voor de allereerste keer zal ik een transfer ( met praatje ) gaan begeleiden en de mensen bij het ( hopelijk )juiste hotel afzetten. Daarna is het de bedoeling dat ik een welkomstbijeenkomst hou. Dit houdt in dat ik de mensen wat meer vertel over Malta en de verschillende excursiemogelijkheden. Mochten er problemen zijn, dan kunnen ze daarvoor ook bij mij terecht na de bijeenkomst of tijdens een van de spreekuren. Het is de bedoeling dat ik ongeveer 2 keer per week een half uur per hotel aanwezig ben. Gemiddeld doe ik dan per dag 6 hotels. De overige uren zit ik dan op kantoor en doe ik de administratie. Normaal gesproken ga ik zes dagen in de week werken, maar natuurlijk zijn er dagen bij waarop ik het minder druk heb.
Ook probeer ik regelmatig foto's te plaatsen. Uiteraard wordt de eerste foto meteen de leukste voor jullie. Dat wordt namelijk een foto van mij in het welbekende TUI pakje. Dit is namelijk wat iedereen wil zien, mij in mantelpakje en pumps!
Voor het zover is, ga ik eerst nog even van mijn welverdiende "rust" genieten in Oostenrijk.
Ik probeer zo snel mogelijk na mijn aankomst op Malta weer wat te schrijven.