Nog 17 dagen...........
Door: Angelique Eijlander
Blijf op de hoogte en volg Angelique
09 Oktober 2007 | Griekenland, Athene
Over 17 dagen is het dan zo ver en zet ik weer voet op Nederlandse bodem. Het zal wel weer even wennen zijn, maar ik denk dat dat maar een uurtje duurt :).
Vandaag zijn Papa, Mama, Henny en Harrie weer terug naar huis gevlogen en nu is het weer erg rustig hier. We hebben een hele leuke tijd gehad en hebben elkaar toch veel gezien. Ze hadden allemaal een auto onder hun kontje, dus ze konden gewoon hun gang gaan en 's avonds zochten we elkaar dan op. Papa en Mama natuurlijk wat meer dan Henny en Harrie, maar we hebben toch heerlijk bij kunnen kletsen. Ik geloof wel dat ze het naar hun zin hebben gehad allemaal.
Vandaag hadden we een mega grote aankomst van maar liefst 8 personen, dus jullie kunnen je voorstellen hoe druk ik het heb gehad :). Je kunt nu echt merken dat het af gaat lopen en dat we moeten beginnen met opruimen. Nou ja, aan alle leuke dingen komt een einde zullen we maar zeggen. Voorlopig ga ik hier nog even van het lekkere weer genieten, vordat ik weer terug ga naar het Nederlandse. Alhoewel ik heb gehoord dat het daar nu ook lekker is, maar we moeten maar even afwachten hoe het vanaf de 26e wordt. Zul je net zien, dat het met bakken uit de hemel komt en ijskoud is. Dat zal dan mijn straf zijn, omdat het hier het hele zomerseizoen zo warm is geweest. Ik hoop maar dat de afhalers mijn winterjas en sjaal meenemen :).
Ik heb helaas nog geen foto's gezet, aangezien mijn laptopje er langzaam is op het moment en het duurt een eeuwigheid om de foto's te plaatsen, maar ik zal zeker in NL nog wat extra foto's plaatsen en misschien dat het me tzt hier toch nog lukt.
Ik ga nu even een drankje doen ( moet nu toch maar alvast weer even gaan oefenen, anders blijft Jack van de Cardinaal straks met al zijn bier zitten en dat kan nooit niet de bedoeling zijn :) ). Roy heb je al gespaard :)??????
Ok mensen tot snel maar weer.
Hadi Yassou!
09 Oktober 2007 - 15:25
Jan En Emmy:
Fijn dat je weer even terug naar Nederland komt! Enne ... de eertvolgende training voor jou is op maandag 28 oktober 20.30 uur Sporthal Leuken. Haha
Tot dan (ziens).
Emmy en Jan -
09 Oktober 2007 - 19:21
Mama:
hallo. we zijn weer thuis. in het frisse kikkerlandje. we hebben een heerlijke week gehad. je hebt ons veel laten zien en verteld. het is een mooi eiland, met lieve mensen en lekker warm weer. nu gaan we ons weer voorbereiden oop jouw bezoek in weert. hel veel liefs en doe ze daar de groeten!!! mama. -
12 Oktober 2007 - 12:53
Cindy:
Ha
Wat gaat het alweer snel zeg... maar ja des te sneller zit je ook weer op Aruba... tja je moet wat he!
Groetjes Cindy
ps had ik al verteld dat ik over 2 maandjes tante word? mijn zus is zwanger. -
13 Oktober 2007 - 10:48
Henny:
Hoi Anni,
Het was keigezellig daar op Samos! Je hebt het hele verhaal van de niet startende auto wellicht al gehoord van je moeder...:-))
We zijn weer terug in de realiteit waar een berg werk voor me ligt te wachten...ik weet niet hoe ik er doorheen kom.....dus weer met 2 benen op de grond!
We spreken gauw af als je weer in Weert bent.
Groetjes aan de meiden daar!
Henny en Harry -
17 Oktober 2007 - 06:49
Vivianne En Rob:
GEFELICITEEEEEEEEEEEEEERD!!!!
over 2 weekjes proosten we er wel op! Als je in Weert komt zijn wij een weekendje weg naar Bergen aan Zee met schoonfamilie, maar daarna zien we je vast snel weer!
xxxxxxxxxxxxxx -
17 Oktober 2007 - 11:48
Janneke:
Gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Maak er een leuke en gezellige dag van en zal er eentje op je drinken!
Als je terug bent kletsen we weer bij!
Liefs Janneke -
17 Oktober 2007 - 14:02
San:
Angelique, proficiat en sorry dat ik je vannacht in je broodnodige nachtrust heb gestoord :). Dat krijg je met die dertigers, hahahaa.
Maak er een fijne dag van, vandaag!! -
17 Oktober 2007 - 17:16
Cindy:
Van harte gefeliciteerd!
groetjes -
17 Oktober 2007 - 18:26
Sandra:
Hey Angelique,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Groetjes Sandra -
18 Oktober 2007 - 11:31
Ron:
Heee Angelique,
Een dagje te laat..... sorry !
Maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
Groetjes en XXX
Ron -
19 Oktober 2007 - 10:57
Mama:
nog zeven nachtjes slapen!!!! er word al vol verlangen naar je terug komst uitgekeken. papa en ik komen je in ieder geval ophalen!!! sterkte met het afscheid[zeker van je katte kids].. liefs ,tot hoors. mama. -
22 Oktober 2007 - 07:35
Rob En Viev:
Lieve Angie,
Geniet van je laatste dagen en succes met afscheid nemen! We wensen je een goede terugreis toe en hopen je snel te zien.
Ik weet niet hoe de temperatuur bij jou is, maar hier is het snachts voor het eerst rond het vriespunt brrrrrrr. Warm aankleden dus!
xxx