Weer aan het werk..............
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
19 April 2007 | Griekenland, Athene
Na een rustige vlucht vanuit Amsterdam naar Athene en van Athene naar Samos, dan eindelijk aangekomen op mijn nieuwe bestemming. De eerste indruk was al meteen goed. Wat een ontzettend groen en bergachtig eiland. Dat wordt klimmen en dat voor iemand die liever niet loopt en overal de auto of de fiets voor pakt :). Gelukkig stond de auto meteen klaar en konden we onder escorte naar onze appartementen. Mijn collega woont in Possidion ( noordkant van het eiland en uitkijkend op Turkijke ) en ik woon ergens in de bergen op 5 minuten rijden van Samos-Stad. Heb een heel mooi appartement, maar helaas niet zo groot als op Malta of in Bulgarije. Heb zelfs geen wasmachine !!!!!!!! Dat is voor mij echt een grote ramp, maar misschien kan ik nog iets regelen met de eigenaren van mijn huis. Heb ook geen tv en kan dus mijn leuke dvd-spelertje niet aansluiten. Op de laptop van het werk kan ik ook geen dvd's spelen, want er staat geen compatible dvd-player op. Lekker saai dus! Was nog wel zo benieuwd naar de serie van Prison Break. Hoop nog iets te kunnen regelen, dat ik het wel kan kijken. Ik regel me suf hier :).
Verder wil natuurlijk iedereen weten hoe het weer hier is. Maak jullie niet druk, het is niet warmer als bij jullie. Afgelopen dagen was het rond de 18 graden, maar gaat in het weekend oplopen naar de 25. Hopen dat het dan zo blijft. Heb nu toch eigenlijk geen tijd om te genieten, want we werken ons suf hier op kantoor. We moeten natuurlijk weten welke hotels we hebben, hoe we daar moeten komen, of er een boek of een bord moet komen, welke excursies hebben we dit jaar enz enz enz. Jullei snappen wel, dat mijn hoofd op dit moment een beetje over loopt ( het is ook niet niks na zo lange periode weer te moeten denken en zo :) ).
Ik zal jullie ook het adres geven waar jullie de post naar toe mogen sturen ( want het komt aan, mijn pakketje is ook aangekomen ) : TUI Hellas,
Attn. Angelique Eijlander Tui Holland,
Mycali Street Perivolia,
83100 Samos ( Vathy ), Greece
Mijn mobiel nummer is 0030.6946856525. Ik heb ook mijn nederlandse nummer gewoon aanstaan en daar kunnen jullie ook op smsen, maar als jullie willen bellen dan graag op dat griekse nummer.
Ik zal binnenkort ook even skype installeren, dan kunnen we ook nog live met elkaar praten. Ik geef tzt mijn skypeadres even door.
Zo mensen dit was het weer voor nu en ik ga jullie op de hoogte houden en vooral veel foto's plaatsen.
Veel liefs Angelique
19 April 2007 - 18:52
T. Jeanny:
Hallo peperkind,
Daar is ze weer. Gelukkig dat alles goed was en komt.... Je luie periode is inderdaad gelukkig om! Nu er zo te horen (terecht) flink tegenaan. Je moet maar zo denken dan weet je ook weer waar je voor werkt (Ha ha)! Heb je nog genoeg fotoruimte, anders maak ik wat plaats voor je dus laat maar even horen. Gisteren zijn de kleintjes weer geweest en Romy vroeg: Oma, pas je ook op mij en mijn zusje, nu Tante Angelique niet komt. Dus het is wel positief blijven hangen dat je vaak bij ze zijn geweest. Misschien winnen we de Koniginnestaatsloterij dan kunnen we met ze komen (en kom ik mee hoor!!)
Ik zal het adres in het weekend aan oma P. doorgeven maar ze schrijft pas als ze wat van jou hoiort. Dus even kaartje kopen. Hou je taai en na het komende (weer) drukke weekend hoor je wel weer. Groetjes Jeanny -
19 April 2007 - 19:49
Viev En Rob:
zoooooooooo weer toegevoegd aan Favorieten! Gelukkig is de reis goed gegaan, we hebben je sms ontvangen. Zaterdaf komen de spullen (!!)... waar mogen de jouwe heen? Sandra? Hoef je niet bang te zijn dat ze het gaat testen, want in haar 'wittebroodsweken' heeft ze dat niet nodig ;) haha.
Succes met alles en tot horens,
x viev en rob -
20 April 2007 - 05:24
Kelly:
ha zus, nou fijn dat je goed bent aangekomen. jammer dat je app niet zo groot is. dat zal wel tegenvallen. maar goed, je zit wel op eenmooi groen eiland ergens in de zee. dat is ook wel weer wat waard. ik heb nu vroege dienst dus ik ben nog niet zo scherp. vandaar dit saaie berichtje. gr je zus -
20 April 2007 - 12:00
Ria:
Hoi
Nou, boffen wij even met het weer, wij hadden al temperaturen boven de 25 graden!!!en dat houden we nog even zo.
Wens je veel succes en voor de rest komt er wel een oplossing, misschien is er wel een buurtje die voor je wil wassen en strijken tegen een kleine vergoeding.
Sprekende mensen zijn te helpen toch.
Lieve groetjes van Ton en Ria -
20 April 2007 - 18:22
Rosan:
Hallo nicht,
Ja jammer van je appartement. Maar wie weet is er hier of daar wat te regelen. Het weekend zou het hier ook weer lekker warm worden. Ben benieuwd. Nou ik hoop snel wat van je te horen over een leuk (p)rijsje want ik wordt er mismoedig van!! Dikke knuffel van ons allen. -
22 April 2007 - 09:14
Mama:
hallo, hallo,inmiddels heb je je t.v gekregen.gelukkig he? volgende week komt er een stuk over SAMOS in de libelle. ben benieuwd.verder alles goed hier. het is stil aan de overkant????????? gelukkig heb ik het druk genoeg, dus ik red me wel.heel veel groetjes. een knuffel en tot hoors. p.s als ik de kabel van je d v d heb gevonden ,dan stuur ik hem op. doei, kus xxxx mama -
22 April 2007 - 09:38
San En Doom:
Hey Angelique,
Alles kits? Hier wel, alleen is er niks aan op stap. Je moet maar gewoon vervroegd terugkomen. Zo per 1 juni, dan heb je meteen woonruimte.
Asociaal dat je daar weer zo'n lekker weer gaat krijgen. Alhoewel wij hebben hier ook niet te klagen.
Ang. hou je taai, werk ze (working nine-'till-five;)) en tot hores/mails -
24 April 2007 - 20:28
Vivianne En Rob:
haaaaaaallllloooooow
Hier even een snelle groet. Niet veel bijzonders hier te melden. Tis sinds week erg rustig het weerterland. ik kan er de vinger niet op leggen wat het nu kan zijn .... maar net alsof een storm is gaan liggen ;)
Komend weekend gaat rob met vriend naar ardennen, en weekend erna met collega's (met doom) en daarna ga ik met pa naar barcelona toe. daar kijk ik wel naar uit hoor!
Nu lekker slapen, groetjes van ons