Nog een paar dagen snik snik
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
11 Januari 2007 | Malta, Naxxar
Nu gaan we maar uitkijken op een misschien wel langere periode in Nederland. Ik heb aangegeven dat ik best nog wel een maandje naar het buitenland wil, als ze ergens een plaatsje hebben voor mij en anders ga ik maar even via het uitzendburo werken. Ik moet toch ergens centjes vandaag halen om te gaan carnavallen en skien. Vanaf half april ben ik dan te vinden op de griekse stranden ( ut waas ns op ut strandj van Griekenland :) ) van Samos. Samen met een junior gaan we het daar dan maar onveilig maken :).
Ik hoop jullie natuurlijk wel allemaal te zien als ik in Nederland ben.
Tot volgende week allemaal.
Dikke kus Angelique
11 Januari 2007 - 13:07
Roy:
Wij zijn iig weer heel blij als je terug bent!
Ennuh, tot de 20e ;) -
11 Januari 2007 - 19:02
San.:
Roy spreekt natuurlijk voor zichzelf, dat snap je wel. Ik ben helemaal niet blij dat je terugkomt ;)!! Moet ik weer 4 keer per week gaan stappen. Moet ik weer naar de Zoepkoel en moeten we weer gaan kijken wie de knapste ski-leraar gescoord heeft. Nee, het leven wordt er alleen maar zwaarder op voor mij als jij terugkomt, hahahahaha. Ik heb woensdagavond een aantal lekkere drankjes klaarliggen (ja, 't begint tegenwoordig al op woensdag), dus ik verwacht je dan... -
11 Januari 2007 - 21:31
Mama:
nou nou, zo erg is het toch niet? hier wachten twee hele lieve poezen op hun baasje en wat dacht je van je familie? maar je hoeft geen afscheid te nemen, je gaat toch weer terug!!! sterkte,liefs mams -
12 Januari 2007 - 13:23
Ria:
het is hier ook niet koud, alleen veel regen en wind. Zie je gauw, groetjes van ons -
12 Januari 2007 - 18:52
Je Zus:
ik heb ook liever dat je daar blijft, maar ja, wat doe je eraan, he? hahahaha
x je zus -
15 Januari 2007 - 11:01
Cindy:
Hoi Angelique,
Nu is het echt aftellen!
Ik wil je alvast een hele goeie reis wensen!
groetjes -
16 Januari 2007 - 14:58
Vivianne En Rob:
Ha Ang,
we zien je zaterdag wel en dan maken we er een gezellige avond van. wij zijn dan de hele dag aan het oververhuizen, dus misschien beetje brak, maar ook vol adrenaline, net als de afgelopen 2 weken.
Goede reis en succes met afscheid nemen! groetjes ons -
16 Januari 2007 - 14:59
Mama:
nog een nachtje slapen en dan is ze er weer .je bedje staat klaar. breng je de zon mee? o ja en de boterham met maaslander wacht ook al op je. liefs en sterkte met het afscheid nemen. knuffel mama. -
22 Januari 2007 - 21:34
Cindy:
Hoi Angelique,
En alweer gewend aan de kou hier?
Zal niet makkelijk zijn geweest om malta te verlaten...
Ik hoop dat het goed met je gaat.
Groetjes Cindy