Sinterklaas en black Piet
Door: Angelique
Blijf op de hoogte en volg Angelique
22 December 2006 | Malta, Naxxar
Ik hoop dat de kerstman iedereen brengt ( inclusief mijzelf ) wat hij of zij wenst.
Natuurlijk ben ik weer veel te laat met mijn kaarten, dus ik doe het even op deze manier! Ik wil wel iedereen bedanken voor de kerstkaarten en cadeaus die ik hier ontvangen heb.
Hier is verder alles rustig. Mijn liefdesleven is nog steeds een puinhoop, maar niets nieuws. Het weer is nog steeds redelijk. We halen overdag een temperatuur van ongeveer 18 tot 20 graden en het is redelijk droog. Ik hoef nog steeds niet mijn winterjas aan overdag. Thuis brandt de kachel wel volop, want de huizen zijn hier steenkoud. Zal wel even wennen zijn als ik weer terug kom naar Nederland.
We hebben net een kerstborrel gehad hier op kantoor en ga me nu klaar maken voor de kerstdagen. Helaas moet er gewerkt worden. Ik heb op kerstavond om 00.05 uur aankomst, dus ik zal in mijn jurk op de luchthaven verschijnen. Op 1e kerstdag werk ik niet, maar op 2e kerstdag ( wat we hier niet vieren ), heb ik de hele dag meeting. Maak jullie geen zorgen, want op 1e kerstdag heb ik zoveel afspraken, dat ik me geen moment hoef te vervelen.
Ik laat jullie nu met rust en ik hoop dat jullie gaan genieten van de feestdagen.
Tot snel weer.
XXX Angelique
22 December 2006 - 15:34
Martin:
vanuit sittard een fijne kerst en een goed 2007 -
22 December 2006 - 15:51
Roy+Jenny:
Angelique,
Fijne kerstdagen en een geweldig 2007!!!
groetjes,
Roy+Jenny -
22 December 2006 - 16:57
Ron:
Angelique,
Vanuit het zonovergoten Wieert: een hele fijne kerst en unne gooie roetsch in het nieuwe jaar.
Ron -
22 December 2006 - 20:15
Mama En Papa:
lieve dochter, wij wensen jou hele fijne kerst dagen toe en een heel goed uit einde, maar vooral een gezond en succes vol 2007. we hopen dat je in het nieuwe jaar wat vaker met je familie mag door brengen!! liefs en een dikke knuffel. groeten aan alle bekenden!!! -
23 December 2006 - 17:02
Cindy:
Haaaaa,
Voor jou natuurlijk ook fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2007 gewenst!
Enne werk ze nog...
groetjes! -
23 December 2006 - 17:44
Sandra:
Hey Angelique,
Hele fijne fijne feestdagen en alle goeds voor 2007!
GR Sandra -
26 December 2006 - 10:13
Elles:
He die angelique
Ook wij wensen je hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2007. Mocht je weer een keer in de buurt zijn, kom dan ff langs, dan kunnen we weer bijkletsen!!!!!
groetjes Elles -
29 December 2006 - 11:52
Vivianne En Rob:
Ha Angie, nog een paar weken en dan kom je alweer terug. Vandaag was mijn broer hier en ik heb hem en zijn vriendin Bulgarije aan zitten praten, dus mijn broer is al helemaal enthousiast, vooral van Riu Evrika en Riu Helios. Terwijl we foto's van onze vakantie keken, kreeg ik meteen weer zin om terug te gaan!
Komende woensdag gaat het hier beginnen, we krijgen de sleutel van ons huisje. Eigenlijk zou dat de 8e zijn, maar Toon en Saskia zijn zelf al over, dus we konden de sleutel de 3e al krijgen. Das fijn, want nu kan het echt beginnen! We kunnen zelf haast niet wachten. eerst nog oud&nieuw en dan gaan we er tegenaan! Alvast de beste wensen voor een gezond 2007! Go with the flow!
liefs, Rob en Vivianne -
30 December 2006 - 15:42
Mama:
lieve angelique, wij wensen jou een heel spetterend uiteinde en een heel goed begin voor 2007 toe. maak er iets moois van! knuffel en tot gauw. liefs xxxx -
01 Januari 2007 - 19:08
Lonneke:
GELLUKKIG NIEUWJAAR !! ik snapte er nix van vannacht.. was dat smsje nu van jou ?? -
01 Januari 2007 - 20:57
Cindy: