Help, de toeristen ( terroristen ) komen - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Help, de toeristen ( terroristen ) komen - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Help, de toeristen ( terroristen ) komen

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

03 November 2006 | Malta, Naxxar

Vandaag is het zover! De eerste vlucht met gasten komt aan. Vanavond om 00.05 uur landt het eerste toestel van Air Malta met die kleine terroristjes. Gelukkig hoef ik vanavond de vlucht niet te doen. Kunnen jullie je afvragen waarom en dat doen jullie waarschijnlijk ook. Ik zal het jullie vertellen. De vluchten op vrijdag en zondag zijn gecombineerde vluchten met Brussel. Dat betekent dat mijn collega van Jetair ook naar de luchthaven moet. We hebben afgesproken dat we ieder om de week naar de luchthaven gaan. Leuke oplossing dus, ware het niet dat Jetair ook franstalige gasten heeft. Angeliqueje spreekt natuurlijk helemaal geen frans, maar ook daar hebben we een oplossing voor gevonden. Mijn collega van Jetair heeft op een blaadje geschreven wat ik moet zeggen in het frans. Ik ben dat nu dus hard aan het oefenen en zondagavond ( lees aankomst om 00.35 maandagochtend ) mag ik het voor het eerst gaan uit proberen. Zodra ze tegen me terug gaan praten zeg ik gewoon je ne parlez pas francais! Laten we maar duimen dat alles goed gaat. Wie weet spreek ik aan het einde van het seizoen vloeiend frans ha ha ha ha ha ha.

Verder gaat hier alles goed. Met mij gaat het boven verwachting goed. Van wat ik heb gehoord gaat het met J minder goed dan met mij. Hij schijnt last te hebben van een schuldgevoel of iets dergelijks en gisteren heeft hij tegen een vriend gezegd dat hij weet dat hij op het verkeerde pad zit, maar dat ie niet weet wat ie moet doen. Laat hem maar lekker lijden! Weet ie ook wat ik heb gevoeld. Zoals ik al zei gaat het met mij prima en heb ik weer vele mensen gezien van vorige winter en zomer, waar ik mee op kan trekken. Ik amuseer me hier dus wel.

Jullie willen natuurlijk ook weten hoe het weer hier is. Vandaag is het een beetje minder. De wind is wat sterker geworden en het is bewolkt. Voor het weekeinde gaven ze een temperatuur aan van 14 graden, dus vrij fris, maar na het weekeinde wordt het weer beter. Tot zover het weerbericht van Paula Pietsemaker!

Dit was weer even een kleine update van mijn leven en ga nu weer wat doen.

Veel liefs Angelique

• 03 November 2006 - 13:43

Lonneke:

Hey Angeliqueske.. fijn om te horen dat het goed me je gaat en dat je goed voelt ! fris bij jullie ?? moet je hier eens komen voelen, het heeft al gevroren dus je mag niet klagen .. owja.. en dat "voules vous couche avec moi ce soir" ken je toch nog wel he ?? haha.. belangerijk..
    amusatie daar en tot snel.. ciao ciao

• 04 November 2006 - 14:03

Rosan:

Ha die nicht, Goed zo denk eraan geen man die ons klein krijgt! geniet maar weer lekker van je vrijheid. Ben benieuwd wanneer je weer terugkomt ben bang dat we ons dit jaar niet meer zien en je weet volgend jaar krijg ik het druk druk druk. de medische keuring is geweest en daar was niks op aan te merken, nu krijgen we 22 november ook nog een huisbezoek van dik 3 uur!!! Moet toch wel een hele belangrijke functie zijn! En denk eraan Bjorn als het een donker agentje is wat er komt geen commentaar!! Een dikke knuffel van ons allen!!!

• 05 November 2006 - 08:40

T. Jeanny:

Hallo Peperkind, Fijn dat alles goed gaat althans met jou en och laat maar eens lopen met Ome Joseph. Komt tijd komt raad. Moet ik je een boekje van "Hoe zeg ik 't in het Frans" toe laten komen? Neem die man van Jetair nou gewoon als franse vriend en je spreekt het heel gauw vloeiend. (Geen kapsones verder!) Ik heb toevallig vandaag een briefje voor je gesachreven... dus je krijgt de beloofde post. Geowon niets bijzonders. Zal nog er aan denkenn dat ik je fotoalbum wat bijspek zodat je ons tzt ook weer foto's kunt sturen. Hou je goed en tot weer eens. Liefs van Ome Jo (die zegt wat ben je nu weer aan het doen-waar dit op slaat weet ik nog niet) en nog proficiat met je moeder. Doei T. Jeanny

• 05 November 2006 - 11:19

Marianne:

hallo meisje. gelukkig dat je het zo goed hebt getroffen. hier is het echt herfst, dus geen klagen over 14 graden. vandaag ben ik alweer een jaartje ouder geworden en ga dat straks op heerlerbaan vieren, want ook je tante en mijn zus is jarig. we zullen er eentje extra op drinken. eerst gaan we nog even naar oompje in horn. dag lieverd, hou je taai. je t'aime. mama.

• 05 November 2006 - 20:44

VC Boshoven H1:

Hoihoi Angie,
    Het word inderdaad tijd dat je in januari terugkomt om zo het lijfsbehoud van de dames te waarborgen.
    Of ja anders gezegd, de frikandellen speciaal zullen tijdens de time-outs weer voor je klaarstaan!
    Alsnog trouwens bedankt voor het erg leuke feesie laatst en dat we er nog maar veel met z'n allen mogen vieren!

Nice 2 hear that you parlez francais et, dat you don't miss mr. J.

Voorzichting met al dat ander mannelijk schoon en tot snel !

• 08 November 2006 - 21:13

Paul:

Zek bloom,
    Fein um te laeze det ut good met dich gieet, pas good op dich zelluf, en ich zal neet vraoge nao de kluuer. ich huuer ut waal wannieer ut volgundje fieest es.(moog toch neet kaome)
    garoete