Een dagje Gozo - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu Een dagje Gozo - Reisverslag uit Naxxar, Malta van Angelique Eijlander - WaarBenJij.nu

Een dagje Gozo

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

20 Februari 2006 | Malta, Naxxar

Daar ben ik weer. Jullie zullen nu wel helemaal denken dat ik niets anders te doen heb, dan jullie te vervelen met mijn berichten ha ha ha. Wees gerust, dit wordt maar een kort berichtje. Gisteren 20 februari ben ik voor zaken ( ja ja voor zaken )naar Gozo geweest. Zoals jullie weten vind ik Gozo echt heel erg mooi en ik was er nog niet geweest sinds ik weer terug ben hier. Joseph en ik dus gisteren op tijd opgestaan ( 08.30, vind ik toch zeer op tijd op een zondag ) en wij naar de veerboot. Daar aangekomen ging het bootje net weg. Wachten dus! Nou ja, geen probleem we hadden toch alle tijd van de wereld. Volgende bootje was al onderweg. Na een kop koffie en een twintig minuten wachten kwam ons bootje aan en konden we meteen erop rijden. Op Gozo aangekomen keek ik mijn ogen uit. Het heeft natuurlijk behoorlijk geregend de afgelopen 2 maanden en ik wist dat het eiland groen zou zijn, maar dat ik zulke mooie uitzichten zou krijgen had ik niet verwacht. Eerst hebben we de zaken ( ja ja zaken ) gedaan, waar ik voor kwam en daarna zijn we heerlijk op een terrasje gaan zitten en hebben daar geluncht. We hadden een schitterend uitzicht over de klippen van Gozo en de groene hellingen. gelukkig scheen ook nog de zon, dus we hebben ons heerlijk genesteld op het terras met een heerlijke fles wijn. Na 2 uur vonden we het dan toch tijd om nog iets anders te gaan doen. We besloten dat het geen kwaad kon om de kruisweg te gaan belopen. Zo gezegd en zo gedaan. Waarschijnlijk gelooft nu niemand dat IK dat gedaan heb, vandaar dat we even wat foto's gemaakt hebben. Die staan als het goed is nu ook op de site. Jullie kunnen tevens op de foto's zien dat het weer hier gelukkig alsmaar beter wordt en dat ik bijna de jas overdag thuis kan laten. 's Avonds koelt het wel nog flink af, maar ja dan zit ik toch binnen bij de gaskachel. Na de kruisweg zijn we nog even bij het blauwe raam gaan kijken, maar helaas het cafeetje was dicht daar, dus zijn we maar naar Victoria terug gereden en hebben daar nog een koffie gedaan. Om half zes hebben we de veerboot weer terug naar Malta genomen en hebben we als afsluiter gezellig bij de moeder van Joseph gegeten ( zoals iedere zondag ).

Vandaag begint natuurlijk weer de gewonen werkweek en dat wil zeggen in mijn geval: TIJD VOOR BINGO ha ha ha.

Dat was het weer voor nu. Geniet weer vand e foto's en tot snel.

Liefs Angelique

• 20 Februari 2006 - 18:11

Jacqueline:

ik als ras gozitaanse heb geen benul wat de kruisweg is??? heb ik iets gemist??? morgen hebben we vergadering. geen jeans aan ok, spreek je, J wordt dik.. zeg eens tegen zijn moeder dat ze hem minder bloedworst moet geven, hij krijgt bolle wangen

• 20 Februari 2006 - 18:41

T.Jeanny:

Nou dat is echt wat voor je tante he eindelijk krijhgen we A. aan het bidden - tenm,inste ik hoop dat dit na de wijn nog lukte en ze ook aan ons arme zieltjes gedacht heeft.

• 20 Februari 2006 - 19:46

Rosan:

Jij verveelt je echt geloof ik, zoveel berichten de afgelopen dagen. Hier is alles oke. Nog 2 weken en dan moet ik weer aan de slag. Zal de meiden missen, die zijn op het moment beiden een beetje ziek. Maar dat gaat wel weer over. Als jij me even een mailtje stuurt dan kan ik je wat foto's mailen. Groetjes van allen en tot gauw. ps wat heeft ome Joe toch aan zijn hand?

• 21 Februari 2006 - 06:59

Je Zus:

he heilig boontje,
    jij hebt die ene spijkerbroek nog van mij he, die driekwart. kun je die op de een of andere manier opsturen? als het geld kost zeg het maar dan maak ik geld over. ik heb die broek nodig aangezien het hier in bosnie op 19 feb 20 graden was. nu is het weer even wat minder maar de lente komt er al aan!!!!!!

• 21 Februari 2006 - 07:46

Ria:

Hallo Angelique en Joseph.
    Zo te lezen alles goed bij jullie en genieten. Hier ook alles goed. Hard werken maar het schiet op. Je kunt nu de resultaten zien. Nog een kleine 4 weken en dan moet alles klaar zijn. Tuurlijk gaan we carnaval vieren start donderdag met het koerennen in Gebrook en waar en wanner het eindigd, tuurlijk met haring happen.
    Nog veel plezier en tot schrijfs liefs van ons.
    Groetjes Ria

• 21 Februari 2006 - 09:20

Mama:

hallo,wat fijn om te horen dat het bij jullie beter weer word. nou ,hier dus niet!!! het regent en het is koud geen weer voor carnaval.maarde kleren zijn klaar dus, we zien wel.als je nog lang op malta blijft word je nog eens non, klinkt wel mooi, zuster anglika!!!! en mischien broederjoseph???? verder niet veel nieuws. heel veel liefs en tot hoors.

• 23 Februari 2006 - 20:35

Mama:

och mupke toch, mag je van de grote baas nietlanger blijven? flauw he?ze zijn zeker vergeten dat ze ook !eens jong waren.!!nou meisje sterkte er mee. liefs en de groetjes.

• 23 Februari 2006 - 22:29

Jacqueline:

ik zou hem niet de grote baas noemen......beter **kel eerste klas... sollie...

• 24 Februari 2006 - 10:23

Marianne:

hoi JAQ.
    IS DAT MALTEES WAT JE SCHRIJFT, OF EEN NETTE MANIER VAN VLOEKEN? HEEL VEEL PLEZIER MET DE CARNAVAL EN DE GROETEN AAN JE MAN EN DOCHTER.

• 25 Februari 2006 - 14:41

Sandra:

Gozo ziet er nu inderdaad heel anders uit, veel groener. Geniet er maar van. De kruisweg gelopen, zo zo. En Carnaval is ook een katholiek feest, wat ben jij toch veel bezig met het geloof zeg, haha!!Een hele fijne Carnaval en laat ze maar eens zien daar hoe we dat hier in Nederland vieren. Groetjes Sandra

• 04 Maart 2006 - 18:52

hallo angelique.
    ales goed? hoe was de carnaval in malta? hier was het geweldig. we zijn goed op stap geweest en dat is nu goed t merken!
    maar niet klagen, wat het was de moeite waard. nog drie weken en dan ben je er weer! ik hoop dat het weer dan iets beter is dan nu. het afscheid zal wel niet zoleuk zijn, maar je hebt wel iets om naar uit te kijken! hou je taai en tot hoors. liefs mama .xxxxx